Ada sebab kenapa saya suka SET SLIM SHAKLEE

Of course, surely...akan ada yg komplen,,asyik sharing tentang Set Slim je..lepas tu Set Slim lagi...then Set Slim lagi...

Nak tahu kenapa ??

Sebab..produk SHAKLEE yg pertama Yuse cuba adalah Set Slim Basic.
Just Alfalfa dan Lecithin sahaja dengan harga PROMOSI RM 100 sahaja.
Time tu belum jadi ahli lagi, tengah mengumpul duit masa tu nak masuk ahli..

So, bila Isma Lyeza ada post tentang Set Slim yg hanya RM 100..terus Yuse inbox Is, untuk order..
petang tu terus g bank nak transfer duit...minggu depan dh smp rumah..

Sambil2 tu..Yuse search kt google..macam manalah Alfalfa dengan Lecithin ni boleh bekerja nak bakar lemak dan buang toksin dlam badan ni..

Rupanya2 Alfalfa ni salah satu agen yg bekerja di dalam badan seseorang yang ambil vitamin untuk membuang lemak dan toksin dalam usus dan badan seseorang.

Lecithin pulak, salah satu agen yg bekerja untuk membakar lemak di dalam badan kita. Lagi banyak kita bergerak dan melakukan apa2 pergerakan..lagi cepat lah terbakar lemak tu...

Dalam masa 3 bulan..ada penurunan yang positif.
Daripada 56 kg ke 54 kg..walaupun sedikit..tapi ada perubahan.
Akan ada perubahan yang lebih jika disiplin dan teruskan pemakanan secara konsisten.


Waktu ni Latihan Mengajar..kenangan dengan pelajar 4 Ibnu Sina..time ni memang berat 56 kg..tu yg amik Set Slim Basic (Alfalfa + Lecithin)

 

Waktu ni sedang Latihan Industri...time ni dah turun...jadi 54 kg.,sambil tu buat diet atkins..


Time ni tengah usaha kumpul duit nak lengkapkan Konsep Asas 3B ni..nak beli ESP atau Cinch.. 

So,Yuse yg dah mencuba..dan masih mencuba sekarang...





So..jika beminat dengan Set Slim Basic ni...semulajadi plak tu vitamin nye..bukan UBAT KURUS tau...
Hanya RM 100 je...

Nak order Set Shaklee dgn Yuse, boleh sms/Whatsapp Yuse : 

HARGA TERBAIK + KONSULTASI SEBELUM DAN SELEPAS PEMBELIAN + JADUAL MAKAN EKSLUSIF 
(PERCUMA DAN BERTERUSAN)

Set Shaklee yang boleh anda dapatkan konsultasi percuma dan jadual pemakanan berterusan sebelum dan selepas pembelian:

+ SET BERPANTANG DAN PENYUSUAN
+ SET KESUBURAN SUAMI ISTERI
+ SET KEHAMILAN
+ SET KECANTIKAN KULIT
+ SET PELANSINGAN KONSEP 3B
+ SET RESDUNG / ASMA / ELERGI / EKZEMA
+ SET KESIHATAN SENDI DAN TULANG
+ SET KESIHATAN KANAK2 / ANAK PINTAR
+ SET TAMBAH BERAT
+ SET DIABETES / DARAH TINGGI
+ BUASIR / GOUT / MIGRAIN












0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts