Berpunca dari ESP...


Aktiviti hari ini semua kerana ESP.

 TEKAN SAYA UNTUK INFO ESP

dari pagi macam biasalah...

+ basuh kain baju 
+  lepas tu sidai.
+ sapu sampah
+ lap habuk atas almari dan dalam bilik
+ mop lantai luar, ruang tamu, bilik dan dapur.

Setel mengemas, berurusan di dapur pulak.. mak pesan masak simple je..so...Yuse pun keluarkan kan sayur kobis, kacang pin, lobak dan bunga kobis nak masak sayur campur dengan sos tiram.. dan goreng  ikan,  (tak sempat nak snap gambar )

Setel semua, solat dan makan..tunggu mak balik kerja. Tup2 akak bawak balik cips..
So, tangan ni pun rajin lah sediakn bahan2 nak buat Chocolate Chips. Mak pulak bawak balik santan kotak dengan jagung dalam tin..hihih.. nak buat puding jagung untuk celebrate anak sepupu dan mak saudara.

Alhamdulillah, tak rasa penat ke hulu ke hilir..bangun duduk..memanjat..dari pagi tadi smplah ke petang (lepas zohor).

So, menghadap buat Chocolate Chips dari zohor smpailah ke pukul 7 lebih. Dapatlah 2 setengah balang..lepas tu, siap solat magrib dan isyak..tolong mak bancuh kek span..siap satu..buat puding jagung pulak...

Pergghhh... x tau lah kenapa ari ni kurang rasa penat tapi ada tenaga nak buat keje..selalunya. dah penat..dah mengantuk..siap blh update blog lg..hahahha...dah nak pukul 12 tgh malam dah ni..





Alhamdulillah...ESP memang membantu Yuse yg jadi suri rumah tangga sementara ni buat keje umah..memang beri tenaga..tak sia2 Yuse minum ESP pagi tadi..

So, Yuse dapat keistimewaan ESP ni...


bukan Yuse je. pelanggan Yuse iaitu sepupu Yuse sendiri dah rasa kehebatan ESP ni..dia pun teruja dengan hasil tenaga dari ESP ni.


So, memang tak rugi kalo grab ESP sempena Promosi Ceria Oktober ni.
Harga dari RM 150..dapat harga tuttt tuttt dari Yuse..

Meh wasap2 Yuse..Yuse bagi tahu harga promosi.. untung2 free postage sebab Yuse akan COD di area Kuala Kangsar, Sungai Siput, Taiping dan Ipoh.

ESP juga ada khasiat untuk.....


Nak order Set Shaklee dgn Yuse, boleh sms/Whatsapp Yuse : 

HARGA TERBAIK + KONSULTASI SEBELUM DAN SELEPAS PEMBELIAN + JADUAL MAKAN EKSLUSIF 
(PERCUMA DAN BERTERUSAN)

Set Shaklee yang boleh anda dapatkan konsultasi percuma dan jadual pemakanan berterusan sebelum dan selepas pembelian:

+ SET BERPANTANG DAN PENYUSUAN
+ SET KESUBURAN SUAMI ISTERI
+ SET KEHAMILAN
+ SET KECANTIKAN KULIT
+ SET PELANSINGAN KONSEP 3B
+ SET RESDUNG / ASMA / ELERGI / EKZEMA
+ SET KESIHATAN SENDI DAN TULANG
+ SET KESIHATAN KANAK2 / ANAK PINTAR
+ SET TAMBAH BERAT
+ SET DIABETES / DARAH TINGGI
+ BUASIR / GOUT / MIGRAIN








0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts