Rahsia GLA-COMPLEX


Gambar yang cantik ni pun dan menunjukkan keistimewaan GLA COMPLEX ni...

Alhamdulillah...Yuse masih terus mengambil GLA COMPLEX ini sebagai vitamin/suplemen Yuse setiap hari pada waktu pagi..

Yuse ambil GLA COMPLEX ni sebab Yuse nak seimbangkan semula hormon di dalam badan Yuse..dan nak betulkan semula kitaran haid yang tak menentu..

Alhamdulillah...sebulan pengambilan..dah nampak kesan..jadi untuk lebih teratur kitaran haid...Yuse ambil GLA secara berterusan untuk kesan lebih baik sehingga lah kitaran tersebut menjadi teratur.

Bukan tu sahaja, GLA COMPLEX ni ataupun BFF bg kaum wanita..
baik untuk :

+ period yang tidak teratur
+ masalah keputihan
+ masalah senggugut
+ masalah jerawat, jeragat dan kulit kusam
+ fasa perimenopouse
+ turunkan kadar gula dalam darah bg pesakit kencing manis

Kalau nak tahu rahsia GLA ni...siapa yang mengambilnya secara konsisten..pasti akan nampak kesan pada kulit wajah..
TIADA LAGI JERAWAT
KULIT MUKA MENJADI MOIST
KULIT MUKA AKAN BERSERI-SERI

Ada rahsia lagi...pelanggan Yuse yg ambil GLA untuk atasi masalah kesuburan isteri, sudahpun hamil..Alhamdulillah...ini pelanggan yg kedua..yg pertama segan nk publish...Yuse hanya membantu dengan Shaklee..yg selebihnya usaha dan doa.




Nak order Set Shaklee dgn Yuse, boleh sms/Whatsapp Yuse : 

HARGA TERBAIK + KONSULTASI SEBELUM DAN SELEPAS PEMBELIAN + JADUAL MAKAN EKSLUSIF 
(PERCUMA DAN BERTERUSAN)

Set Shaklee yang boleh anda dapatkan konsultasi percuma dan jadual pemakanan berterusan sebelum dan selepas pembelian:

+ SET BERPANTANG DAN PENYUSUAN
+ SET KESUBURAN SUAMI ISTERI
+ SET KEHAMILAN
+ SET KECANTIKAN KULIT
+ SET PELANSINGAN KONSEP 3B
+ SET RESDUNG / ASMA / ELERGI / EKZEMA
+ SET KESIHATAN SENDI DAN TULANG
+ SET KESIHATAN KANAK2 / ANAK PINTAR
+ SET TAMBAH BERAT
+ SET DIABETES / DARAH TINGGI
+ BUASIR / GOUT / MIGRAIN







0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts