Kurus dan Cantik dengan Set Slim Shaklee


Jangan ambil Alfalfa dan Lecithin kalau nak GEMUK!!!

Nak kurus adalah idaman setiap orang baik wanita atau lelaki. Terutamanya wanita, apabila nampak kurus, wanita itu akan nampak lebih cantik dan menawan. Tapi itu adalah satu bonus bagi wanita, yg lebih penting jika mahu kurus mestilah seiring dengan kesihatan yg sihat.. JANGAN kurus tetapi menderita kesakitan. Ada yg berpendapat, jika gemuk adalah tak sihat, tetapi kebanyakan penyakit DATANGNYA daripada berat badan yg berlebihan. Kesuburan seseorang wanita pun boleh berkurang. Jadi, kurus adalah bonus untuk cantik dan sihat.

Minggu ni Yuse baru sahaja COD produk Shaklee kepada pelanggan yg duduk di Ipoh, pelanggan ni ambil Set Slim Basic (Alfalfa + Herblax + Lecithin) .. walaupun BASIC..ianya tetap memberikan hasil dan kesan yg baik..yg penting perlulah KONSISTEN dan BERDISIPLIN cara pengambilannya. Yang bestnya..Yuse buatkan Jadual Pengambilan Suplemen untuk pelanggan ni dan semua pelanggan Yuse.



Kenapa pilih Set Kurus Shaklee???


- Set Kurus Shaklee ni dah jadi pilihan ribuan orang di luar. Tapi ada juga yang tak tahu tentang set kurus shaklee ni. Paling utama kenapa menjadi ribuan pilihan orang sebab set kurus shaklee ni SELAMAT DAN SEMULAJADI. Tak perlu nak risau tentang kandungannya, sebab Set Kurus ni adalah HALAL dan ADA KELULUSAN OLEH KKM. Inilah 2 perkara yang paling orang pentingkan sebab banyak sangat produk untuk kurus dan kelansingan yang merbahaya di pasaran.Ada yang tak ade kelulusan KKM, ada yg guna bahan terlarang... ( Yuse sendiri pernah guna set slim (kotak hijau) di luar sana sebelum jumpa dengan SHAKLEE, kesannya Yuse jadi pening teramat sangat dan nafsu nak makan tu membuak2..sekarang tidak lagi sebab dah jumpa dengan Set Slim yg selamat dan semulajadi.)



- Cara penurunan berat badan adalah secara sihat. MESTILAH NAK SIHAT KAN...Bukannya bila makan Set Kurus, kita boleh hentam makan secara semua benda. Kawal makan dan melakukan aktiviti yang membantu anda membakar kalori adalah BASIC. Bukan kita nak terus tinggalkan makan..ye dakkk.. TETAPI kita kurangkan portion makan. Macam kurangkan KARBO (nasi, mee dll) dan kita lebihkan PROTEIN (lauk pauk).

=========================================
Penurunan berat apabila ambil Set Kurus Shaklee nampaknya agak perlahan..TETAPI tidak akan kembalikan berat asal, jika betul caranya. (setiap pelanggan Yuse, Yuse akan sediakan jadual pengambilan yg betul samada secara lisan atau pun bertulis) ...Jangan EXPECT penurunan secara mendadak ye.. sebab ia adalah tidak sihat..

Elakkan Diet Drastik :Pengurangan berat badan sebanyak 1 kg sebulan adalah lebih baik drpd turun berat badan dgn banyak secara drastik dan mendadak. Ia boleh mengganggu kesihatan dan tidak mustahil jika anda berhenti berdiet, berat badan juga akan bertambah secara mendadak atau lebih teruk dari itu. (Sumber:Majalah Rapi Apr 2012)

Banyak produk kelansingan memberikan janji-janji palsu..tetapi tidak bagi Shaklee. 
============================================================

Mesti korang semua nak tahu..apa yg ada dalam Set Kurus Shaklee ni kan...???

Set Kurus Shaklee menggunakan konsep BAKAR - BUANG - BINA untuk mengurangkan berat badan penggunanya. Apa itu BAKAR?? Apa itu BUANG?? Apa itu BINA??

 ======================================================================

KONSEP 1 : BAKAR

Bakar yang dimaksudkan adalah bakar lemak. Ada juga yang menggelarkan cairkan lemak. Produk yang berkesan untuk cairkan atau bakar lemak dalam badan adalah LECITHIN.


FUNGSI

 -  sebagai 'pemecah/pembakar/pencair lemak' ataupun 'fat emusifier'. Apabila Lecithin 'bertemu' dengan lemak lemak degil, ia akan 'memecahkan dan bercampur/bergabung' dengan lemak-lemak tersebut dan seterusnya membawa ia keluar. Korang tahu tak?? Lecithin ni mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian. Pengambilan Lecithin 4000mg sehari pasti membuahkan hasil yang diidamkan.

Jom Yuse tunjukkan video Demonstrasi bagaimana Lecithin bekerja memecahkan molekul lemak dan minyak.

=======================================================================

KONSEP 2 : BUANG

Konsep buang atau detoks ni sangat penting setelah fungsi bakar berlaku. Apabila lemak telah dipecahkan dari dalam badan, ia harus di bawa keluar melalui pembuangan najis supaya tidak tersimpan dalam badan. Produk Shaklee yg sangat sesuai untuk fungsi ini adalah ALFALFA.


Konsep detoksifikasi dalam usus ini sebenarnya memberi banyak kelebihan. Bukan sahaja dapat kurangkan berat badan, ia juga dapat mengembalikan tenaga dan mengurangkan risiko barah.

======================================================================

KONSEP 3 : BINA

Setelah lemak disingkirkan, otot badan perlu dibina semula supata mengurangkan kesan geleber pada badan akibat lemak yang dibuang. Bagaimana nak bina semula?? Ha...dengan protein rumusan khas dari Shaklee iaitu CINCH.


Kebaikan CINCH SHAKE  MIX:

= rendah indeks glisemik = 22; sesuai untuk pengidap kencing manis di mana membantu mengekalkan tahap gula dalam darah yang normal dan memberi tenaga yg konsisten.

= powered by LEUCINE untuk memelihara otot semasa anda menurunkan berat badan.

= mengandungi 24 gram protein untuk setiap hidangan membuatkan anda merasa kenyang.

= kandungan serat yang tinggi = 6 gram serat setiap hidangan.

= memberi 35% atau lebih Nilai Harian 21 vitamin dan mineral penting.

= dihasilkan daripada soya bebas GMO (Non GMO Soy)

= tiada perasa tiruan, warna atau pemanis.

Dari kajian klinikal, CINCH membantu menghilangkan lemak yang terdapat pada otot dan dengan bantuan LEUCINE, ia akan membina otot dan mengekalkannya dalam bentuk jisim tanpa lemak (lean muscle).

Pada waktu inilah, ramai pengguna merasa confius setelah berminggu menggunakan Set Kurus Shaklee, tetapi tiada pengurangan dari segi berat badan. Jangan risau, ia NORMAL, KENAPA??
Sebab berat statik itu adalah disebabkan pembinaan otot pada badan. TETAPI, anda akan mengalamai INCHLOSS ataupun dengan kata lain,pinggul mengecil, peha mengecil dan lengan juga menjadi slim. Baju lama dan seluar jeans lama BOLEH DIPAKAI SEMULA. Best kan..???

Lihat perbezaan berat lemak dan berat otot. Walaupun berat anda STATIK, tetapi anda akan nampak slim sebab lemak LEBIH besar dari otot walaupun beratnya SAMA. Teruskan makan Set Kurus Shaklee dan anda pasti akan TERUJA!!

======================================================================


Anda hanya perlu bersarapan pagi dengan Cinch. Cinch mempunyai indeks glisemik yang rendah yang membolehkan anda kenyang lebih lama. Cara pengambilan makan tengahari dan makan malam adalah seperti gambar ini :



Jadi..dah nampak kan gambaran berapa banyak nasi dan protein serta sayur yang perlu diambil. Macam ni lah baru boleh kawal berat badan. Jangan lupa anda juga perlu ada senaman dan aktivti yang heavy untuk bakar kalori. At least korang aktif berjalan dan turun naik tangga setiap hari. CONFIRM!!!

Kalau nak tahu..Yuse pun ambil Set Slim Shaklee ni..
Berjaya tau u olss...hihih..Alhamdulillah..ini testimoninya...
Yuse ambil Alfalfa dgn Lecithin dahulu...kemudian bila ada bajet lebih ambil Herblax dan Cinch..






Nak tahu rahsia lebih lanjut...korang boleh lah ke.... 

Call/SMS/Whatsapp : 013-6406793
Emel: yusenazuinyusof@gmail.com


Nak order Set Shaklee dgn Yuse, boleh sms/Whatsapp Yuse : 

HARGA TERBAIK + KONSULTASI SEBELUM DAN SELEPAS PEMBELIAN + JADUAL MAKAN EKSLUSIF 


(PERCUMA DAN BERTERUSAN)


0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts