Saya dan HERBLAX.

Kenapalah aku suka sangat dengan HERBLAX ni..




Jatuh cinta pandang pertama dengan HERBLAX ni pada bulan 1/14..kami sangat serasi bersama. Kini dah 10 bulan kami bertaut kasih untuk kepentingan proses di dalam badan.

Meh Yuse perkenalkan HERBLAX pada semua orang..kitrg dah 10 bulan declare.
Yuse dan HERBLAX serasi bersama sebab HERBLAX ni akan sentiasa memberi dan Yuse menerima.

Dulu Yuse kurang berdetoks..kadang2 seminggu tu adalah dalam 2 atau 3 kali je. Lepas tu badan jadi berat je bila bangun..Kadang2 tu mak selalu cakap tentang bau badan...hmmm..sedih betul rasanya..
Ada satu masa tu..tapak kaki jadi rasa ngilu bila nak bangun..sometimes, kulit pun macam suram je..paling tak best...perut buncit...jadi tak selesa bila berpakaian..(walaupun pakaian kene pakai longgar..tapi bila duduk, orang perati )..lepas kaji2..tu semua sebab TOKSIK yg dah lama tersimpan dalam badan.

Kini tak lagi alami masalah2 ni semua.. HERBLAX muncul dan tunjukkan kasih sayang dan kehebatannya.

HERBLAX ni ramuan asas produk SHAKLEE yang terdiri daripada kombinasi sains perubatan dan teknologi barat.
HERBLAX ni ada ciri-ciri idaman yang semulajadi tau.. (tu yang buat kami serasi bersama)..hihih..

Inilah rupa dan kehebatan ciri-ciri idaman HERBLAX... hihihi...




Nak tahu tak apa HERBLAX ni selalu bagi hadiah kt Yuse.. setiap hari..setiap bulan pasti ada hadiah dari HERBLAX. TQ so much!!! Ni hadiah yg HERBLAX bagi...

1. kempiskan perut Yuse.

2. akan bersihkan najis yg tersekat. (Hari2 mesti detoks... berkat kasih sayang).

3. bantu Yuse daripada masalah sembelit.

4. suka merangsang usus bagi percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yg tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh badan.

5. Hadiah paling best...HERBLAX ni selalu membantu dan mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut.

6. Tindakan pantas HERBLAX ni bagi kasih sayang dan  selalu mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (NATURAL BOWEL MOVEMENT) dan secara langsungnya membantu masalah sembelit. 

Paling best..kalo satu hari tu makan banyak...yelah..kadang2 bila ada mood memasak...makan pun boleh tahan gak lah..lagi2 kalo air tangan mak yg masak...PERGHHHH...memang sedap..
So, conclusion nye..Malam tu sebelum tidur..Yuse berkasih sayang dengan HERBLAX...esok paginya... SETEL...detoks terus.. badan jadi ringan dan tak perlu risau lagi tentang masalah pembuangan sebab HERBLAX membantu. Semakin hari..bulan demi bulan..Yuse dapat rasakan...perut anjal dan cantik..x buncit macam dulu..detoks pun lancar setiap hari.

Hari yg indah datangnye dari tubuh badan yang sihat.

Inilah rupa HERBLAX tu... dan kalo nak tahu..HERBLAX ni kerja sebagai AGEN PEMBUANGAN LEMAK DAN TOKSIN dari tubuh badan kita. Sedapkan nama company die..hihihih. Gaji HERBLAX ni oklah..boleh tahan sampai 4 bulan..kdg2 sampai dapat BONUS tau...

Gaji (harga) HERBLAX ni RM52.50 sahaja.




Nak order Set Shaklee dgn Yuse, boleh sms/Whatsapp Yuse : 

HARGA TERBAIK + KONSULTASI SEBELUM DAN SELEPAS PEMBELIAN + JADUAL MAKAN EKSLUSIF 
(PERCUMA DAN BERTERUSAN)








2 comments:

  1. Replies
    1. Aah..btul tu..tp mmg serius..aftr detoks/membuang..mmg rasa ringan je bdn..perut pun cantik je..hihi...

      Delete

Like us on Facebook

Recent Posts