Jerawat Hilang Dengan Garlic Complex Shaklee!!!

Assalamualaikum...salam sejahtera semua..

Tetiba ada benda nk share dengan korang semua..trima kasih pelanggan yg share problem tentang masalah jerawat yang besar lepas tu tinggal kesan parut jerawat.

Yuse dapat info dari pakar nutrisi shaklee melalui supervisor Yuse. Rupa-rupanya, Garlic Complex boleh membantu hapuskan jerawat..lagi2 jerawat batu yg susah nak di hapuskan...Semua ada sebab..dan bawang ni..means Garlic Complex ada khasiat untuk jerawat ni.



Ok..korang agak2 lah kan...kenapalah jerawat ni semakin setia dgn korang..

- Biasanya disebabkan oleh faktor pemakanan yang tidak sihat dan tak seimbang.Yelah, korang bedal je kan..janji sedap..samalah dgn Yuse, tp Yuse detoks balik...Apalagi..ambil Herblax dan Lecithin lah..hihi..Ok.back to Garlic Complex.hihiih

- Selalunya yang sedap tu lah ada berlemak dan berminyak. Minyak dari makanan tulah yang boleh buat muka korang berminyak dan boleh buat pori-pori muka korang tersumbat. Ada jugak keadaan cuaca yg tak menentu...bagi yang bekerja tak kira cucaca...ada yang kene sejuk..ada yang kene panas...so tunggu masa je jerawat tu nak meletup keluar kan..

- Jerawat pun setia dengan korang sebab hormon yang tidak stabil. Perkara biasalah bagi perempuan bila nak period je mesti ada jerawat nak datang ucap selamat datang kan. So..tak payah nak risau dah bila jerawat tekan loceng selamat datang. Ada cara nak atasinya.

Garlic ni sebenarnya daripada bawang putih. Macam manalah bawang putih boleh membantu hilangkan jerawat ni??

- Menurut satu post di Theacnezone, antara sifat-sifat bawang putih ni boleh membantu dalam mengatasi masalah jerawat dengan Anti Oksidan yang sangat kuat, Anti Bacteria, Anti Fungal dan Anti Viral. Maka tak hairanlah kan..Garlic ni sangat bagus dalam menghapuskan bakteris dengil yang menjadi punca kepada pembentukan jerawat.

- Bawang putih juga ada mengandungi Alisin yang bertindak sebagai antibiotik semulajadi, so, masalah jerawat boleh diatasi dengan SEGERA dari dalam badan. GARLIC COMPLEX SHAKLEE semestinya suplemen semulajadi yang terbaik. Sebabnya, perbandingan dengan produk-produk suplemen yang lain menunjukkan kombinasi dan peratusan yang sangat berbeza,


Kelebihan lain GARLIC COMPLEX SHAKLEE selain nak ucap selamat tinggal kt jerawat.

1. kekalkan paras kolestrol yang sihat
2. mengekalkan paras sihat tekanan darah
3. meningkatkan peraliran darah makan mengurangkan risiko sakit jantung.

KOMBINASI MENARIK UNTUK PASTIKAN JERAWAT TIDAK UCAP SELAMAT DATANG !!!

- GARLIC COMPLEX + GLA COMPLEX + VITAMIN E. -
Pasti korang akan teruja dan berpuas hati dengan hasilnya.

Jika anda berminat, saya adalah RAKAN SHAKLEE anda yang sedia membantu. Cara pengambilan yang betul juga akan saya berikan. 

Pilihlah Shaklee kerana Shaklee sentiasa selamat, halal, berkesan dan semulajadi.

Anda boleh hubungi saya melalui :

Call/SMS/Whatsapp : 013-6406793
Emel: yusenazuinyusof@gmail.com






1 comments:

  1. Saya pernah makan Garlic tu, memang betul pun ia membantu masalah jerawat. dan lagi, jerawat pun segan nak tumbuh..hihi terbaiklah ! :)

    ReplyDelete

Like us on Facebook

Recent Posts