Hari Ganjil dengan Batman.

Sekian lama menyepi.. Kihkihkih..
Tak tahulah sepi kenapa..



Mungkin sebab Hari Ganjil ini. Alhamdulillah, semuanya dah selesai bagi first step.. Ahad ini 29/3/2015 dah genap 2 minggu untuk Hari Ganjil. Hari Ganjil yang disempurnakan secara sederhana dengan bantuan mak, akak, adik + bakal adik dan saudara mara.

 Hye semua..Alhamdulillah..Hari Ganjil yg dipilih.
15 - 3 - 2015

Kami sudah berdarah manis.. ni kira ala-ala masih berkata "ada lagi misi dan visi yang kami perlu segerakan dan selesaikan. Hanya kami bertiga sahaja yg tahu. Allah s.w.t semestinya lebih tahu."


Istana Hari Ganjil simple je..just akak dan adik buat sentuhan tambahan bagi lagi naik seri..kihkihkih.. 
Photographer just amik kawan sekelas semasa degree.. pangkat adik..memang terbaik..gambar dan style memang best. 

Bila sampai pihak lelakinya selepas berbincang dan dipersetujui...maka jari ku di sarung jejari emas.. terima kasih.. =D


So.. inilah bakal family baru.. so sweet... =D
Abah, Emak, Ina (Angah ) dan Adik Ijam



Ini family saya.. bakal menantu mak..kihkihkihk... Arwah abah pasti melihat kan... 


Wau....hihih.,terima kasih..sebenarnya, tunang saya ni tak pernah pun give LOVE mcm tu..tu yg die kekok tu..hihih.. 

Doakn kami semoga urusan selepas ini dipermudahkan dan dipercepatkan.. Amin..amin..amin..



Inshaallah, kami akan sama-sama usahakan bisnes kami iaitu Kami Bersama Shaklee.
Sekurang-kurangnya, dapat menjana pendapatan kami pada cabaran yang semakin getir ni..
Oh.. so teruja.. =D








0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts