Set Special Bulan Puasa

SET SPECIAL UNTUK BULAN PUASA





Assalamualaikum semua..

Alhamdulillah..kita dah pun masuk ke 6 ramadan..cepat sangat masa berlalu kan..
Bila masuk sahaja bulan Ramadan ni pelbagai persiapan yang kita buat sebab datangnya hanya sekali dalam setahun. Semua umat islam diwajibkan berpuasa . Tak kira usia..daripada peringkat kanak kanak sehinggalah ke warga emas yang masih mampu untuk berpuasa. Bagi kanak kanak yang baru nak belajar berpuasa mereka sangat teruja walaupun ada yang tak sampai sehari . Esoknya  mereka cuba lagi.. Parents pun mesti teruja dan mencari apa yang terbaik untuk anak anak mereka.

Alhamdulillah..
Tahun ini Shaklee ada perkenalkan Set Ramadan untuk pelbagai  kegunaan.

Set Khas ini terdiri daripada set :-

1.SET SAHUR



  • ESP
  • PERFORMANCE DRINK
  • MEAL SHAKES
  • CINCH TEA


2.SET TERAWIH





  • OMEGA
  • OSTEMATRIX
  • CINCH TEA
  • PERFORMANCE DRINK


3.SET TAHAJUD





  • OSTEMATRIX
  • HERBLAX
  • OMEGA
  • CINCH TEA


4.SET PUASA KANAK KANAK




  • MEALSHAKES
  • PERFORMANCE DRINK
  • VITA C CHEWABLE


Best kan set set yang ditawarkan oleh Shaklee.
Anda berminat?? 


CARA PEMBELIAN SET SET SPECIAL BULAN PUASA

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi tentang mana mana Set Special Bulan Puasa yang paling sesuai dan tepat dengan anda. Anda juga akan dapat tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.


Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area: Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya
Pos Seluruh Malaysia

3 comments:

Like us on Facebook

Recent Posts