5 sebab kenapa ibu hamil patut ambil soya ESP Shaklee !!

Hamil je mesti kene minum susu kan..
Yelah..ibu hamil perlukan kandungan kalsium yang cukup berkongsi dengan bayi dalam kandungan..

Yuse nak terangkan, 5 sebab kenapa ibu hamil patut ambil soya ESP Shaklee??

1.     Kerana satu hidangan ESP bersamaan dengan 12 gelas susu. Bagi ibu yang sukar nak disiplin diri mengambil susu, boleh gantikan dengan ESP Soy Protein kerana ianya tidak memuakkan dan rasanya juga manis buah, tidak terlalu manis kerana ia tidak mengandungi pewarna dan perisa tiruan.

2.    Soya ini sangat mudah dihadam dan ia membekalkan kalsium, protein dan karbohidrat yang sempurna untuk ibu.

3.    Dalam ESP ini mengandungi vitamin B6 yang terkenal dengan keupayaannya untuk kecantikan kulit. Ada ibu yang semasa hamil mengalami alahan pada kulit yang mana kulit jadi kusam dan tak cantik juga kering. Vitamin B6 boleh bantu melembapkan kulit ibu bagi lebih bermaya dan nampak cantik.

4.    Dalam ESP Soy Protein ini juga mengandungi Lysine di mana Lysine ini berfungsi membantu badan menyerap kalsium. Seperti yang kita ketahui, bila hamil pertumbuhan bayi anda memang amat memerlukan kalsium untuk pertumbuhannya. Jika kalsium dalam badan ibu tidak mencukupi, ianya boleh beri kesan kepada ibu untuk jangka panjang kerana ibu boleh kehilangan simpanan kalsium dalam badan. Kehilangan kalsium boleh menyebabkan ibu berisiko menghadapi osteoporosis (kereputan tulang) dan juga kesan pada gigi.

5.    Kandungan Lysine juga boleh bantu ibu hilangkan keletihan, kepenatan, rasa penat melampau, rasa loya, menggigil, seram sejuk, tiada selera makan dan anemia.
CARA PEMBELIAN ESP -SOY PROTEIN

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi tentang ESP - SOY PROTEIN ISOLATE POWDER yang PASTINYA BANYAK MEMBERI MANFAAT DAN KHASIAT. Anda juga akan dapat tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.


Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area: Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya
Pos Seluruh Malaysia


0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts