VIVIX dan Collagen Powder Rawat Sakit Lutut dan Sakit Sendi

Tiada emak...tiada abah..tiadalah kita kan..
Bila emak abah kita mengeluh sakit sendi...sakit lutut..berdiri lama sakit..jalan pun sakit..nk solat pun sakit nak bangun..
AWAS POST NI PANJANG JUGAKLAH DENGAN PENERANGAN BERGUNA. 

Selain digunakan untuk tujuan kecantikan dan awet muda, Shaklee Collagen Powder dan VIVIX mempunyai pelbagai lagi kegunaan terutamanya bagi membantu kesihatan sendi dan lutut.
Collagen Shaklee. 


Bagaimana boleh membantu??
 sakit lutut dan sakit sendi ni saling berkait rapat. Sakit lutut sebab tulang rawan mula haus & terhakis, dan juga sebab bahan bernama Collagen dalam tulang rawan mula rosak.
.
 50% dari tulang rawan memang terdiri drpd Collagen. Collagen inilah yang membantu mengekalkan kepadatan dan kekuatan tulang. Tapi bila umur kita dah 20 an, Collagen ni akan sedikit demi sedikit terhakis dalam tulang rawan.
.
 Badan kita ni memanglah boleh hasilkan Collagen dengan sendiri. Tapi masalahnya bilangan Collagen yg kita hasil tu TAK dapat menampung bilangan Collagen yang rosak kat lutut tu. Lagi lagi kalau kita dah semakin berusia, lagilah kurang Collagen yang dihasilkan.

 Sebab tu kita perlu topup Collagen dalam bdn kita dengan SHAKLEE COLLAGEN POWDER supaya bila sendi menyerap Collagen, secara perlahan Collagen akan baiki bahagian2 yang rosak dan menggantikan Collagen yang rosak.
.
 SHAKLEE COLLAGEN POWDER bersifat elastik dan sangat kuat. Menurut kajian, seawal penggunaan 8 minggu, korang dah boleh nampak ‪#‎shakleeeffect‬ nya.
.
VIVIX. 


Membantu macam mana??
 VIVIX mampu membantu sehingga ke tahap DNA. Ia bukan mengubah DNA tetapi memperbaiki dan merawat DNA yang bermasalah.
.
 VIVIX ni ada ELDERBERRY yang digunakan secara tradisional untuk atasi masalah arthritis. Jadi sebab itulah sakit lutut boleh hilang.


Hidup sihat pilihan saya dan semua orang. Semuanya mengimpikan kesihatan yang baik sepanjang hayat sebab badan kita ni kita nak guna sepanjang nyawa kita. Anugerah Allah Taala kan.. Tak ada siapa di dunia ni nak sakit kan.

CARA PEMBELIAN SET SAKIT SENDI / LUTUT

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi tentang SET SAKIT SENDI / LUTUT yang PASTINYA MEMBANTU MASALAH INI, AGAR MEREKA  DI LUAR SANA LEBIH SIHAT DAN CERGAS.  Anda juga akan dapat tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.
Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area: Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai, KLIA dan Cyberjaya
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts