Cara Mudah Kempiskan Perut dengan Herblax

Pernah tak kene dialog ni..

" eh u..mengandung ke...??"
" pakai t-shirt nampak lah perut buncit ni..macam mana nak sorok ni..." mengeluh si polan ni..
" sama besar pulak perut suami kau dengan perut kau ye..? "

Perghh..habis semua disindirnya.. Apakah perasaan anda??
Mesti merah muka tu..mb tahan malu atau marah..
Mesti ada jugaklah rasa sedih kan..menangis di bucu dapur..

Macam mana nak buat ni?? Tolong saya..!!!

Kalau korang nak atasi masalah perut buncit? Korang nak kurus dan kempiskan perut? Korang kene ikhtiar..Perut buncit ni selain untuk kecantikan, tetapi sebenarnya penting untuk keselesaan kita tau. Kalau tak percaya..cubalah kempiskan dulu. So. jom kita elakkan orang sindir kita dengan dialog di atas.

Untuk korang yang ada masalah perut buncit ni, Yuse sangat sangat nak cadangkan agar korang cuba HERBLAX SHAKLEE . Memang dan sangatlah terbaik dan ramai peminatnya !!!

HERBLAX SHAKLEE ni setiap bulan HOT SELLER tau selain ESP. Demand sangat walaupun botolnya kecik aja... Kesannya memang terbukti dan tidak dapat disangkal lagi kerana ia terbukti berkesan.

Formulasi HERBLAX SHAKLEE ni terdiri daripada herba semulajadi.

Ada 9 jenis : alfalfa leaves, senna leaves, anise seeds, blue malva flower, buckhorn bark, licorice root, rhubarb root, fennel seed dan culver's root.

Apa SUMBANGAN PENTING  setiap bahan ini dalam usaha untuk KEMPISKAN PERUT kita??

  • SENNA LEAVES - merangsang tindakan pembersihan yang lembut pada usus dan perut, percepatkam proses detoksifikasi dan mengurangkan penyerapan lemak.
  • BUCKHORN BARK -  melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan dan memberikan lembapan kepada usus.
  • LICORICE ROOT -  membantu proses detoksifikasi
  • FENNEL SEEDS -  mengeluarkan toksin yang terkumpul akibat lebihan makanan dan pengambilan alkohol, membantu pencernaan dan berkesan untuk mengatasi masalah sembelit dan kembung perut atau usus.
  • ANISE SEEDS -  merangsang pengeluaran jus gastrik untuk membantu proses pencernaan.
  • RHUBARB ROOT - herba yang banyak digunakan dalam perubatan Cina untuk digunakan sebagai antibiotik semulajadi.
  • BLUE MALVA FLOWER - membantu proses detoksifikasi dan mengimbangi tekstur kulit.
  • CULVER'S ROOT - membantu masalah lebihan air dalam badan dan asma.
  • ALFALFA LEAVES - membersihkan usus, drah dan hati.

Ada lagi KEISTIMEWAAN HERBLAX  ni selain daripada mengempiskan perut tau !!

* membersihkan najis yang tersekat  atau tersimpan lama dalam tubuh.

* merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut

* membantu masalah sembelit

* melawaskan pembuangan air besar.

Kalau korang SERIUS nak KEMPISKAN PERUT supaya tidak lagi disogok oleh dialog seperti di atas, Yuse akan berikan dan pastikan korang dapat cara yang tepat untuk memastikan perut korang kempis semula..di samping korang kene usaha jugaklah untuk buat senaman sit up setiap hari.

Kalau korang nak dapatkan kesan lebih OPTIMUM untuk kempiskan perut dan BONUS kuruskan badan sekali, lebih bagus HERBLAX ni korang ambil sekali dengan SET KURUS SHAKLEE.

Jadi jangan lengahkan lagi kalau ada niat nak KEMPISKAN PERUT tu. Cepat dan segera bertindak untuk dapatkan HERBLAX SHAKLEE. Jangan tunggu lagi. Jangan perut tu dah semakin ke depan baru nak menyesal tau !!






CARA PEMBELIAN HERBLAX

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi tentang HERBLAX yang HOT SELLER ni. Anda juga akan dapat tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area: Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts