ANAK PERTAMA !!

Cerita dengan anak pertama.
Anak apa!!
Hihihi..anak shaklee Yuse yang pertama.
.
Nak dijadikan cerita..anak ni whatsapp Yuse dulu tanya tentang Set Milkbooster. Ingat lagi..waktu tu Yuse tengah rehat santai, dapat mesej terus lah balas dan standby buku order, price list dan kalkulator depan Yuse. Sembang dan sembang..nak add on Vitalea dengan Ostematrix untuk suaminya katanya..hihihi.
.
Mula mula jadi regular customer, lepas diberitahu kelebihan jadi ahli, untuk lebih jimat dan dia pun selalu beli banyak..terus setuju nak jadi ahli. Tragis skit waktu nak daftar anak pertama ni..hahha..
Upline Yuse tersalah daftar upline..so dia terpaksa daftar 2 kali..kali kedua upline Yuse belanja..kihkih..rezeki dia murahkan..alhamdulillah walaupun makan sendiri dan dia niat nak cari pendapatan sendiri, sales dia setiap bulan sangat hebat !!!
.
Dia anak pertama Yuse yang rajin, suka bertanya, suka belajar benda baru, cantik dan rajin, bagi idea best dan kita selalu sharing suka dan duka. 😍 Kadang kadang kami suka bergayut..😂
Kali pertama kami jumpa ialah waktu hari perkahwinan Yuse pada 19/12/2015. Itulah kali pertama kami bertentang mata dan pipi..tapi dapat tak jumpa lama.
.
Kami sama sama usaha dan berdoa semoga dapat berjumpa lagi samada personal ataupun di kelas kelas yang Shaklee anjurkan ataupun kelas dari group upline kami.
Dialah anak pertama Shaklee Yuse Azureen Nur Ain Khaire Pengedar Shaklee Sabak Bernam.



NAK JOIN KAMI??


CARA DAFTAR SHAKLEE

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi dan cara yang betul untuk mendaftar Shaklee secara SAH !! Anda juga akan dapat "secret group shaklee" yang supportive dan dibimbing dari bawah untuk mulakan bisnes dan tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area: Sepang,  dan KLIA
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts