BEZA RAYA DULU DAN SEKARANG

Bila diajukan soalan...
Perbezaan pengalaman raya dulu dan raya sekarang?
Erk!!!
.
Confirmlah banyak bezanya. 
 dulu single sekarang dah kahwin
 dulu tak ada suami sekarang ada suami
 dulu raya dengan family sendiri je, sekarang raya dengan family mertua dan 2 2 sekali.
 dulu dapat duit raya sekarang macam dah kene bagi duit raya (tahun depan punya raya)
 dulu makan tibai je, sekarang dah pandai kawal kawal
 dulu tak ada ambil Set Detox Raya, Set Kulit Cantik, tak ambil vitamin vitamin ni..tapi sekarang sebab nak jaga kesihatan dan nak kekal cantik semua vitamin Shaklee hampir semua Yuse ambil.
.
Hehhe..in shaa Allah esok baru Yuse balik kampung..balik Johor duluan.. lepas tu kita balik Kuala Kangsar jumpa emak kita..
Selamat pulang ke kampung halaman dan berhati hatilah ketika memandu..
Jangan lupa kekalkan tenaga dengan Performance Drink & Cinch Tea Mix ye.!!!







CARA PEMBELIAN 

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi tentang PRODUK PILIHAN yang TERBAIK ni. Anda juga akan dapat tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area:Sepang, KLIA
Pos Seluruh Malaysia 

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts