COACHING DENGAN UPLINE

Task hari ni bersama upline.
Mesti tersedak tersedak dan tersenyum senyum pergi kerja pagi ni..hikhikhik.
Upline Yuse ni cantik. Kalau tengok depan depan..fulamak..mesti ada yang jatuh tangga...jatuh hati tak boleh ye sebab dia jadi emak kepada Irene dan isteri kepada suaminya.. 😂
Walaupun kami jarang jarang jumpa, sometimes planning nak berjumpa tapi kami always berhubung dengan teknologi canggih sekarang ni. Kalau tak Yuse yang kacau dia, dia akan kacau Yuse..hehehe. Kami guna Whatsapp jerrr...
Upline Yuse ni bila masa dia buat spotcheck semua kecut perut sebab semua diselidikinya..tu sebab semua downline a.k.a The Secret Siblings Ohsem ni patuh dan berdisiplin..sebab takut kene rotan..piapp..hahahha. Upline Yuse ni memang ada aura emak emak tau..dia macam tahu je waktu tu Yuse tengah down dan ade problem...time tu lah dia tanya..betul pulak tu yang ditekanya..hahha..
Sometimes, Yuse share masalah dan story dengan upline Yuse ni..ada tentang jatuh bangun semangat dalam bisnes Shaklee, tips tips dalam bisnes dan hal hal peribadi. Sometimes dia anjurkan kelas whatsapp, share tips dan info dan kadang kadang dia yakinkn anak anak TSS Ohsem untuk buat kelas online.
Terima kasih mama Ismaliza Yahya
Itu upline atas Yuse..ada upline atas dan atas lagi..hehe..
Terima kasih semua upline upline Yuse.
Itulah kisahnya...💑



NAK JOIN KAMI??


CARA DAFTAR SHAKLEE

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi dan cara yang betul untuk mendaftar Shaklee secara SAH !! Anda juga akan dapat "secret group shaklee" yang supportive dan dibimbing dari bawah untuk mulakan bisnes dan tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area: Sepang,  dan KLIA
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts