FIRST AID SEMULAJADI DI RUMAH

FIRST AID DI RUMAH.FIRST AID SEMULAJADI.



Nak ada first aid yang full satu box tu tak ada lagi. Tapi Yuse ada sediakan FIRST AID SEMULAJADI yang apabila digapai ia selamat digunakan dan diambil.

Kalau tangan terluka terhiris dek pisau yang tajam, melecur kene air panas dari plus air, terkena minyak panas ketika ikan atau ayam sedang berenang renang di dalam kuali, terkene gigitan nyamuk, serangan gatal gatal, sebu sebu perut, tangan pedas kene air cabai, kulit mengelupas dan nak manjakan diri...

Yuse terus saja gapai CREAM HERBAL BLEND MULTITASKING tu..tak kira peringkat umur. Dari baby sampai lah ke emak abah opah atuk boleh guna.

Kalau selesema menyerang, badan dah rasa nak demam, terkena air hujan, badan penat, gatal gatal hidung mata, jerawat naik, luka di mana mana anggota badan, terkena ulser mulut, sakit tekak menyerang, gusi berdarah dan apa je yang terjadi pada sistem imun badan...

Yuse terus je terjah SR VITA C PLUS tu..ambil 2 atau 3 biji dengan air kosong, dan rehat sebentar bersama...kihkihkih. Memang sesuai sangat bagi mereka yang cepat terkena serangan virus virus jahat dari persekitaran dan akan bagi sistem imun badan kita menjadi kuat dan sihat.


CARA PEMBELIAN HERBAL BLEND MULTIPURPOSE CREAM 

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi tentang HERBAL BLEND CREAM  yang TERBAIK ni. Anda juga akan dapat tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area:Sepang, KLIA
Pos Seluruh Malaysia




0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts