GAJET BISNES

Assalamualaikum
Selamat pagi...hari ni hari rabu ye..hikhikhik
Macam mana Yuse buat bisnes Shaklee Yuse? Yuse guna apa untuk share dengan customer dan berhubung dengan customer?
Sebenarnya Yuse guna handphone Yuse..sayang sangat kat handphone Yuse ni..Yuse beli waktu Yuse nak balik ke Tanjung Malim selepas pemergian arwah abah selepas 2 minggu..dalam handphone ni ada semua kenangan. Selain gambar testimoni dan poster shaklee..ada kenangan lain yang tak dpt Yuse delete dan lupakan.
Lepas tu Yuse guna juga laptop Yuse, emak dan arwah abah yang belikan, sekarang gajet tambahan Yuse guna i pad suami dan pc suami untuk snap picture dan edit poster, update entry dan sharing.
Tapi selalunya dan banyaknya guna handphone lah..hhee..sebab sentiasa ada kemana je..kadang kadang rest jugak dari handphone..hehhe. Kadang kadang data habis dulu daripada waktunya..hahaha
Ini gajet yang Yuse guna, gajet yang anda guna dalam bisnes apa pulak? Jom share share..like like..komen komen..





NAK JOIN KAMI??


CARA DAFTAR SHAKLEE

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi dan cara yang betul untuk mendaftar Shaklee secara SAH !! Anda juga akan dapat "secret group shaklee" yang supportive dan dibimbing dari bawah untuk mulakan bisnes dan tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area: Sepang,  dan KLIA
Pos Seluruh Malaysia



0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts