Hadiah untuk yang tersayang..

Nak sambung lagi...
Jangan jemu tau..
Walau pun Yuse tahu ada yang cebik mulut bila baca dan gelak tawa..
Hahahaha
Semua orang ade keinginan nak beri apa untuk yang tersayang. Kita tahu siapa yang tersayang buat diri kita kan.
.
KELUARGA & VIVIX.
Sekarang Yuse dah ada 2 keluarga. Keluarga Yuse (termasuk opah) dan keluarga suami (mertua Yuse). Yuse kalau boleh, kalaulah Yuse kaya raya, Yuse nak sangat bagi VIVIX ni setiap sorang untuk ahli ahli keluarga Yuse. Ada 10 orang, maknanya 10 botol. Habis je terus beli VIVIX baru. Yuse nak mereka sihat, cergas, bertenaga, awet muda dan sentiasa cantik. In shaa allah, suatu hari mana tahu akan tercapai juga hasrat ni. Rezeki Allah kita tak boleh duga. Al- fatihah untuk arwah abah kita bacalah selalu.
.
KENAPA NAK BAGI VIVIX??




STRIKE FREEDOM GUNDAM- SCALE 1/60 PERFECT GRADE.
Haaa..yg ini untuk suami tersayang. Minat sangatlah dengan Gundam.Dah planning nak pergi Odaiba, Japan nak pergi tengok Gundam yg besar tu. Strike Freedom Gundam ni dia nak buat koleksi tambahan Gundamnya. In shaa allah, semoga impian nak bagi dia koleksi ni tercapai. Mungkin sempena ulang tahun perkahwinan ke 10. Hehehe


.
HASIL & USAHA
Yuse akan cuba kumpul duit bonus Shaklee, sedikit sedikit setiap bulan walaupun tak banyak. Sambil tu hasil untung dari jual Chiffon Shawl dan mungkin sebahagian dari gaji bakal guru. Hope tabung duit syiling juga akan membantu. Amin.amin..amin..
.
IMPIAN
Hope semua ni tercapai dan sempat nak bagi dan lihat mereka tersenyum. Yuse pernah terfikir, kalaulah Yuse kaya raya, Yuse nak bagi semua pesakit di hospital dengan Vivix. Agak agak boleh ke?
.
Tiada yang lebih bahagia bila melihat orang orang yang kita sayang sihat dan gembira. Tolong Amin kan ye.

CARA PEMBELIAN VIVIX

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi tentang VIVIX yang HOT SELLER ni. Anda juga akan dapat tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area:  Sepang dan KLIA
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts