HARI BERSAMA PELANGGAN

Hari ni semua bertsunami dengan customer sid..
Haha..
Ada yang kelakar pun ada..
Ini kisah Yuse baru baru je ni..
Selepas berkenal nama, tanya untuk apa dan terangkan khasiat setiap produk..
Tanya juga dapat mana nombor Yuse, tapi tak berjawab..Selalunya Yuse akan save nombor ni sebagai Potential Buyer.
Last bg tahu harga..baru plan nk bagi diskaun kalau jadi ambil by set atau salah satu sebab tanya bajet customer.
Kebiasaannya begitulah jawapannya.

Tapi tak mengapa..kita kan dah niat nak bantu orang di luar sana rawat masalah kesihatan mereka dengan Shaklee. Kita juga dah usaha nak bagi yang termampu untuk mereka.
Mungkin ada rezeki lain yang lebih besar Allah nak bagi..dalam 10 orang, 1 mesti ada kan.
Doakan Yuse dapat jual 10 botol Vivix untuk bantu mereka rawat masalah kesihatan mereka.




NAK JOIN KAMI??


CARA DAFTAR SHAKLEE

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi dan cara yang betul untuk mendaftar Shaklee secara SAH !! Anda juga akan dapat "secret group shaklee" yang supportive dan dibimbing dari bawah untuk mulakan bisnes dan tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area: Sepang,  dan KLIA
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts