I AM YOUR SHAKLEE DISTRIBUTOR!!

Bila ditanya tentang idola dalam bisnes..tak pernah terfikir pun siapa..
Tetapi ada seorang ni yang buat Yuse cuba buat apa dia buat..
.
I AM YOUR SHAKLEE DISTRIBUTOR!!
Inilah orang pertama dalam Shaklee yang Yuse jumpa. Upline Yuse, Ismaliza Yahya a.k.a mama Is (mamanya). Mama Is dengan Shaklee tahun 2013, Yuse tahun 2014. 
.
Kenapa Yuse pilih mama Is sebagai idola
 orang yang saport Yuse 100% dalam bisnes Shaklee
 target Yuse nak jadi Supervisor macam mamanya.
 aura "mak kandung" tu terserlah bila tahu adik beradik TSS dalam dilema atau keresahan.
 bekerja tetapi bisnes Shaklee tetap jalan, sesibuk mana pun tetap guide adik beradik TSS.
 idea dan fikiran yg unik.
 tak lokek idea dan tips berkongsi dengan adik beradik TSS.
 sabar dengan kerenah Yuse dan adik beradik TSS.
 selalu tolong Yuse bila ada customer yang nak bayar by hand (sebab Yuse tak simpan stok lagi)
 nangis tepi katil sama sama waktu nak closing.
 dan...nak kulit cantik dan awet muda tak padan dengan umur macam mamanya.
.
Terima kasih mama Ismaliza
Perasan tak corak baju kita sama.hahha
Mamanya corak zirafah hitam, anaknya corak zirafah coklat.

NAK JOIN KAMI??

CARA DAFTAR SHAKLEE

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi dan cara yang betul untuk mendaftar Shaklee secara SAH !! Anda juga akan dapat "secret group shaklee" yang supportive dan dibimbing dari bawah untuk mulakan bisnes dan tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area: Sepang,  dan KLIA
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts