IMPIAN TRIP SHAKLEE !!!

Trip Shaklee !!!
Yuse tak ada pengalaman lagi untuk sertai trip Shaklee yang FREE. In shaa allah suatu hari nanti. Tapi Yuse ada kawan a.k.a kakak yang cute pernah pergi trip ke Bangkok baru baru ni pada 15 July sehingga 18 July 2016. Dia pergi dalam satu kumpulan.
.
Mereka yang pergi ke Bangkok ni semua free dan dapat hotel 5 star. Tak perlu bayar apa apa pun. Shaklee siap bagi duit belanja lagi untuk shopping shopping di sana. Lepas tu dapat makan makanan yang sedap sedap. Ada special present lagi untuk mereka setiap kali mereka pulang ke bilik hotel.
.
Dapat pergi jalan jalan dan melihat tempat tempat istimewa di Bangkok. Mereka yang suka shopping, ini lah masanya kan..😂. Best kan !!! Siapa tak nak trip Shaklee yang FREE dan SEMUA FREE, just bawak badan, baju, pasport dan kamera..😁
Doakan Yuse jugak dapat join Trip Shaklee yang akan datang ye!! Amin
Korang nak join sekali tak??


NAK JOIN KAMI??


CARA DAFTAR SHAKLEE

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi dan cara yang betul untuk mendaftar Shaklee secara SAH !! Anda juga akan dapat "secret group shaklee" yang supportive dan dibimbing dari bawah untuk mulakan bisnes dan tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area: Sepang,  dan KLIA
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts