JOIN KAMI !!!

Team saya Starlight.

Sebab bisnes saya ni penghalang benda benda jahat. Kihkihkih.
Tokey serius ni !!
Panjang ni..
............................................................
Setiap kali waktu makan suplemen, pasti jenguk jenguk dalam botol tu..banyak lagi ke? Sempat lagi ke sampai hujung bulan nk restock?...terus mengadu kat suami..heheh..
...........................................................
 Itu sebab pertama orang di luar sana harus join team Yuse untuk sentiasa sihat bersama suplemen semulajadi walaupun hanya makan sendiri. Makan sendiri pun masih bisnes juga. Jadi, jangan takut..nak makan sendiri pun boleh..nak buat tambah pendapatan poket sendiri pun boleh. Jadi, cari saya.
..........................................................
Bunyi wasap masuk " assalamualaikum sis, sis ada jual vivix? Abah saya ada kencing manis dan sakit buah pinggang..saya nak beli untuk abah saya".. Yuse pun reply dan terangkan khasiat dan share info ttg vivix dengan 2 penyakit ni.. 
.........................................................
 Sebab kedua harus bersama Yuse dalam team ini, harus dengan niat yang baik. Ikhlas kita tak tahu..sebab tu antara hati kita dengan Allah. Ikhlas semua boleh cakap kan..hati dengan lidah ni suka berpura-pura. Kita jual benda yang membantu penyakit mahal dan murah. So, niat Yuse dan ahli dalam team Yuse ni nak membantu orang di luar sana untuk sihat dan lebih sihat. Percayalah, bila kita dah cuba walaupun satu produk Shaklee, kita akan tahu kita sihat dari segi apa. Yuse selalu ingatkan ahli dalam team Yuse betulkan niat untuk membantu orang yang masih belum bercinta dengan Shaklee.
.........................................................
Nanti nak ni lah..(tengok gambar target)
Kene target untuk naik Supervisor ni..
Nak cuba jual Vivix 10 botol lah..kalau berjaya jual sebotol rasa syukur sangat.
.........................................................
 Harus ketiga bersama team Yuse, mestilah ada target. Sebab kita mesti nak keluar dari zone kita kan. Kene ada target, wawasan dan strategi..kalau tak boleh plan A, cuba pulak plan B dan seterusnya. Dalam team Yuse ni, Yuse akan bantu selagi boleh ahli team Yuse untuk capai apa yang mereka nak, Yuse bantu mereka dari segi strategi, nak fokus apa dan apa nak kene buat. Tapi bagi yang BANGUN, kalau yang TIDUR DAN MASIH MAMAI..kejut slow slow.. Sebelum nak closing, akan Yuse layarkan target ahli team untuk peringatan mereka.




NAK JOIN KAMI??


CARA DAFTAR SHAKLEE


Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi dan cara yang betul untuk mendaftar Shaklee secara SAH !! Anda juga akan dapat "secret group shaklee" yang supportive dan dibimbing dari bawah untuk mulakan bisnes dan tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area: Sepang,  dan KLIA
Pos Seluruh Malaysia

.

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts