KELAS I REACH PERGI SENDIRI

Tak pernah pergi kelas atau talk yg i reach buat. Tapi disebabkan ada group i reach family, mana yang tak berkesempatan dari group itulah ilmu disedut.
Syukur sebab dr group itu tak pernah lokek ilmu. Pelbagai tips dan kata kata motivasi dicetuskan untuk terus berjaya. Group i reach yang diasaskan oleh Master Lyna dan suaminya banyak berkongsi ilmu, anjurkan contest testimoni dsb.
Pernah berjumpa dengannya pada NC Shaklee 2016. Pada masa tu Master Lyna Noh bagi talk tentang bagaimana dia langkah berjaya sekarang. Kata katanya yang Yuse ingat lebih kurang begini..
" apa yang kita fikirkan atau terdetik itu..itu adalah satu ilham buat jalan kita"
Harap suatu hari nt, jika ada rezeki yang diizinkan dapat pergi talk yg ireach anjurkan.


20 OGOS 2016 !!!!
Beranikan diri drive sendiri. Suami tidur sebab baru balik kerja, tapi syukur sebab diberi peluang ke Superstar Award and Raya Gathering. Terima kasih untuk yang Yuse gelar " kakak" tanpa dia, Yuse tak sampai ke sini.
Banyak perkongsian !!
Perkongsian bagaimana dapat jual vivix dengan banyak.
Perkongsian bagaimana dapat jual set detoks dengan banyak.
Perkongsian apa itu Landmark Study.
Perkongsian bagaimana nak konsisten dengan vivix.
Tercabar!!
Rasa tercabar sebab event ni dibuat untuk raikan mereka yang berjaya jual vivix dengan banyak. Mereka dapat award. Cabutan bertuah pun ada!!
Sedap!!
Makanan sedap..lagi lagi serunding tu..alahai...rasa nak lagi.
Shaklee is the best!! Yuse dapat jumpa upline upline di atas Yuse yang ada bergelar master. Dapat jumpa ahli group #10wave from#tsunamishaklee. Dapat jumpa mama mama Shaklee dan adik beradik The Secret Siblings Owesome!!
Inilah sebahagian gambar yang ada. Gambar ramai2 akan menyusul. Ini semua #Stsunamistory.
NAK JOIN KAMI??


CARA DAFTAR SHAKLEE

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi dan cara yang betul untuk mendaftar Shaklee secara SAH !! Anda juga akan dapat "secret group shaklee" yang supportive dan dibimbing dari bawah untuk mulakan bisnes dan tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area: Sepang,  dan KLIA
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts