KEMBANGKAN EMPAYAR

Sepanjang buat bisness Shaklee ni. So far alhamdulillah, masih bertahan sehingga sekarang dan masih dipertanggungjawab untuk 10 orang anak di bawah Yuse.
10 orang anak Yuse ni dulu asalnya pelanggan Yuse, selepas tu berdaftar dan jadi ahli shaklee di bawah naungan Yuse : Starlight Team sebab mereka dah JATUH HATI DENGAN SHAKLEE. Mereka jugalah DUTA SHAKLEE sebab mereka as a PENGGUNA SHAKLEE.
Ada yang aktif untuk berbisnes dan ada yang beli untuk makan sendiri. Mereka empayar Yuse yang utama sebab mereka juga sedang berkembang untuk empayar mereka.
Ini antara sebab Yuse tak boleh malas dan perlu kembangkan empayar bisness Yuse. Kalau Yuse terumbang ambing, bagaimana pula dengan 10 orang anak dibawah Yuse?? Jadi Yuse perlu tunjukkan contoh yang terbaik sebaik mungkin untuk mereka. "Seperti pokok yang banyak buahnya, rendang melindungi dan memberi manfaat untuk semua."
Jika berminat nak join bersama Yuse nak kembangkan empayar ni, jom lah berdaftar ahli bersama Yuse. In shaa allah akan bersama langkah dengan group2 yang always memberi saportive. Dapat pula extrraaa income !!
Jadi 4 di atas adalah point Yuse untuk terus besarkan niat bantu mereka di luar sana dengan suplemen Shaklee. JANGAN JADI MALAS YUSE !!




NAK JOIN KAMI??


CARA DAFTAR SHAKLEE

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi dan cara yang betul untuk mendaftar Shaklee secara SAH !! Anda juga akan dapat "secret group shaklee" yang supportive dan dibimbing dari bawah untuk mulakan bisnes dan tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area: Sepang,  dan KLIA
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts