KILLER SET/PRODUK

KILLER SET!!
KILLER PRODUK !!
Meh rapat rapat..dekat dekat..nak cite ni...
Sepanjang bergelut secara sihat dengan suplemen yang dijamin selamat, halal, semulajadi dan berkesan ni. Inilah produk yang menjadi rebutan semua pelanggan Yuse.
Hasil "PM SIS" mereka, Yuse tak akan bagi mereka KECEWA sebab mereka pasti akan bawa at least 1 produk untuk dipos ke rumah mereka untuk bantu atasi masalah mereka.
Setiap bulan SET KULIT CANTIK & SET KURUS SIHAT pasti menjadi rebutan dan HOT SELLER. Masalah mereka hampir sama dan Yuse akan cadangkan mereka produk mana yang mereka mampu milik dan boleh atasi masalah.
Alhamdulillah, bulan lepas Yuse dapat capai target 2 dari 4 botol VIVIX untuk dijual. Bulan ni ada dah yang korek korek, in shaa allah..HUJUNG BULAN PASTI MEREKA DAPAT PEGANG BOTOL VIVIX TU DAN RASA KHASIATNYA. AMIN
Hasil FOLLOW UP semua pelanggan Yuse, ALHAMDULILLAH, syukur sangat sangat sebab apa yang Yuse cadangkan dalam KILLER SET / PRODUK pada mereka dapat bantu masalah kesihatan mereka. KONSULTASI YUSE BERTERUSAN TAU..
Jangan takut nak tanya atau "PM SIS" dengan Yuse, kita konsultasi sembang sembang antara SID dan pelanggan. Masalah anda dirahsiakan sampailah anda berjaya dengan misi anda.CARA PEMBELIAN 


Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi tentang PRODUK PILIHAN yang TERBAIK ni. Anda juga akan dapat tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area:Sepang, KLIA
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts