KISAH BERSAMA DOWNLINE !!

Tiada istilah paksaan!!
Tiada istilah minta duit!!
Tiada istilah MLM !!
Alhamdulillah..customer Yuse bertukar menjadi downline Yuse. Semua di bawah Yuse pernah jadi pelanggan Yuse dan kini mereka masih lagi pelanggan Yuse. Ada 10 orang semuanya. Pelbagai ragam!! Pelbagai gaya!!
Dulu antara mereka selalu minta diskaun tau!! Lepas tu ada juga yang membandingkan harga..haha..tetapi bila dah masuk ahli...baru mereka tahu kenapa dengan harga yang Yuse bagi tu..hikhikhik
Ada seorang downline Yuse yang dulunya seorang customer Yuse. Customer Yuse ni emak kepada anak murid Yuse di sekolah dulu.Yuse panggil dia akak sahaja, nama betulnya Norizrawati bt Abdullah. Berhubung hanya dengan Whatsapp sahaja. Suatu hari, dia mesej Yuse dan bertanya tentang set kanak kanak sebab anak anaknya ada masalah asma, susah nak bangun pagi pergi sekolah, tak bermaya dan sering tak sihat.
Jadi Yuse cadangkan cuba dan beli Mealshakes, Omega Guard dan Vitalea For Children. Alhamdulillah, dalam bulan tu juga dapat feedback yang positif.
Anak dah tak susah nak bangun pagi!! Anak akak dah semakin sihat tak macam dulu selalu demam!!
Anak akak suka dan senang kejut nak ke sekolah!!
Anak akak berselera makan!!
Masalah asma Dila pun dah berkurang!!
Sampai macam tu sekali FEEDBACK atau #shakleeeffect nya. Alhamdulillah, apa yang Yuse cadangkan dapat membantu anak anak akak tu. Yuse dengan akak juga selalu gak sembang sembang tanya dan bertukar pendapat. Berkongsi link video untuk nangis..haha..yg ni SERIUS nangis. 😭. Story tentang hal orang dah berkahwin.hehe. Ajar akak ni cara makan suplemen yang betul dan tentang suplemen Shaklee. Walaupun hanya makan sendiri tapi downline Yuse ni berhak tahu info dari Shaklee.
Setiap satu downline Yuse ada pengalamannya. Ada ragam dan caranya. Terima kasih kerana masih sudi menjadi downline saya!!



NAK JOIN KAMI??


CARA DAFTAR SHAKLEE

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi dan cara yang betul untuk mendaftar Shaklee secara SAH !! Anda juga akan dapat "secret group shaklee" yang supportive dan dibimbing dari bawah untuk mulakan bisnes dan tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area: Sepang,  dan KLIA
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts