KISAH BERSAMA MENTOR

Bergelumang nak berjaya sebab pertemuan yang pada mulanya dirancang dan tak disangka dapat ketemu 2 + 1 mentor Yuse dalam Shaklee waktu ni..
.
Gambar 1 waktu ni di Bangi..mereka ada talk tentang Shaklee di Bangi dan Yuse pula ada hal keluarga di sana. Di sinilah titik permulaannya kejayaan apabila melihat mereka, dapat bertentang mata kali pertama, dapat bercakap dan bersembang bersama dan di sinilah aura bermula.
.
Gambar kedua pula, bersama mentor juga. Sanggup datang KualaKangsar dan nak jumpa cicit Shaklee ni. Aura dan nasihat yang disampaikan kadang kadang menakutkan dan Yuse rasa dia seorang yang garang dan tegas. Tapi semuanya bersebab.
.
Kisah mereka ada dalam ingatan Yuse. Nak berjaya dalam Shaklee seperti mereka dahulu baru kita lihat yang jauh. Pada pandangan Yuse lah..kita lihat mereka yang rapat dengan kita dan kita serap aura dan ilmu tu.


Ni mentor dalam senyap..tapi kami sentiasa berhubung..
Dalam doa !! Fantasi!! Ada rezeki kami berjumpa !!
Kadang kadang kekuatan Yuse dari kata katanya..
Senyap tak bermakna tak sayang 
Senyap tak bermakna tak jaga
Terima kasih Shazana Azlan. Semangat u buat kita pun nak sama. Doakn Yuse ye!
Mereka sebahagian dalam Shaklee Yuse.
Terima kasih mama IsMa Lyeza, mama Zana Adieyza dan mama Ainul Fadzilah Mustafa

I love u tau. 😘





NAK JOIN KAMI??


CARA DAFTAR SHAKLEE

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi dan cara yang betul untuk mendaftar Shaklee secara SAH !! Anda juga akan dapat "secret group shaklee" yang supportive dan dibimbing dari bawah untuk mulakan bisnes dan tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area: Sepang,  dan KLIA
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts