KISAH BERSAMA PELANGGAN 2

Kalau tadi customer di whatsapp..
Kali ni customer bagi hint baik punyaaa kat komen di FB..
Berstunami di FB pulak..
Alhamdulillah..
Ingat lagi, sebelum akak ni consume Vivix..akak ni bgtahu yang akak ni selalu gak demam dan selesema..antibodi jadi tak kuat. Akak ni pun ada masalah resdung dan kidney.
Alhamdulillah..
Akak ni ikhtiar dan usaha dengan Vivix. Sekali dia balas, akak tak bersin dah pagi pagi!! Korang rasa??? Vivix tu membantulah akak ni tau untuk tingkatkan tahap kesihatannya.
Nanti akak ni nak share 1 lgi result. Semoga urusan akak ni dipermudahkan..dan cepat sembuh!! Amin.


CARA PEMBELIAN VIVIX


Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi tentang VIVIX yang HOT SELLER ni. Anda juga akan dapat tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area:  Sepang dan KLIA
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts