KISAH BERSAMA PELANGGAN 3

Kisah bersama pelanggan yang paling bermakna. Pelanggan yang memberi restu.
.
Badannya susut mengejut..selera makannnya berkurang..badannya sentiasa keletihan dan tiada bertenaga..terbaring dan tertidur..kulitnya kering dan tampak kering..kakinya kadang kadang bengkak..
.
Suatu hari berjalan jalan di Mydin Meru Ipoh, lalu di satu farmasi yang ada menyediakan kemudahan untuk menyemak bacaan gula di dalam darah (kencing manis). Tarik tangannya dan memujuknya untuk membuat semakan. Ternyata bacaan gula dalam darahnya teramat tinggi. Hospital dan ubat hospital memang tak sentuh dan tak jejak. Kalau tak silap Yuse, bacaannya dalam belasan. Teramat terkejut kami.
.
Balik terus google suplemen untuk kencing manis dan bertanya dengan upline. Nak beli Vivix tak mampu masa tu. Jadi dengan duit simpanan Yuse, Yuse belikan B Complex dan Gla Complex. Itulah set bajet untuk masalah kencing manis yang membantu menukarkan makanan /gula yang diambil kepada tenaga, mengurangkan keletihan dan membantu menghalang komplikasi diabetes . Bajet bajet pun ia amat membantu menurunkan bacaan gula dalam darah.
.
2 kali repeat Gla Complex dan B Complex. Alhamdulillah..konsisten, rajin dan jaga pemakanan, semakan bacaan pertama turun...kalau tak silap Yuse dari bacaan belasan jadi bacaan ke 10. Seronok katanya.Teruskan lagi ambil suplemen..dengan niat nak semak lagi bacaan pada bulan seterusnya..tapi Allah lebih menyayanginya.
.
Itulah pelanggan Yuse yang setia dan bersemangat nak baik dari kencing manis. Syukur lah sebelum itu tiada apa apa luka pada kaki sebab arwah sangat jaga dari sebarang luka. Setiap kali terpandang botol B Complex dan Gla...pastikan teringatkan arwah. Sebab setiap pagi Yuse akan packingkan 2 suplemen itu dalam plastik kedap udara sebelum arwah pergi kerja dan pesan selepas sarapan ambil suplemen ni.
.
Nasihat Yuse, berikanlah yang termampu dan terbaik untuk orang tua kita yang banyak berkorban membesarkan kita. Kalau sekadar ratusan ringgit kita boleh habiskan, apa lah salahnya untuk kita habiskan ratusan itu untuk kembalikan semula kesihatan mereka dan senyuman mereka. Duit yang banyak mana takkan dapat menggantikan kesihatan mereka.
.
Kita ikhtiar penyakit mahal dengan Vivix ataupun suplemen lain yang membantu.
Al fatihah untuk arwah abah.





CARA PEMBELIAN VIVIX


Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi tentang VIVIX yang HOT SELLER ni. Anda juga akan dapat tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area:  Sepang dan KLIA
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts