KISAH JOIN SHAKLEE !!!

Dulu ingat Shaklee ni MLM..
Tapi BUKAN..
Sebabnya..
Tak ada piramid sapa bawah sapa atas.
Tak ada koje nak cari orang orang bawah atas berapa.
Tak ada koje nak labur sampai 10k semata mata nak join.
Tak ada nak cari cari orang paksa paksa orang masuk bawah kita.
Shaklee ni siapa buat dia dapat. Sebab bisnes tapak sendiri. Yang masuk ahli tu pun atas rela sendiri sebab dia pun ambil Shaklee, makan Shaklee so dia pun nak beli harga ahli. Untuk diri die sendiri. Tiada paksaan.
Kisah terjebak??!!!
Bermula dari kawan kepada kawan. Dalam friend list kat FB..kawan Yuse ada kawan dengan IsMa Lyeza ni. Terus klik klik jadi friend. Masa tu tak tahu pun mamanya ni jual suplemen Shaklee. Belek belek lah fb Is. Lepas tu, Is ada post entry tentang kisah pertunangannya dengan encik epal kalau tak silap lah nama tu. Yuse pun baca..tengok tengok ada post tentang shaklee. Time tu baru tahu ada Shaklee. Oh no!!
Then, the next day nya, nampak mama is post tentang Vitamin E. Khasiat Vitamin E dan masalahnya. Terkena pulak batang hidung yang waktu tu jerawat teruk yang amat. Terus mesej Is tanya pasal Vitamin E..dah setel konsultasi..setelkn payment..CONFIRM beli VITAMIN E. First suplemen Shaklee Yuse.
Good news!! Masalah jerawat pun dah setel dah..for the next suplemen is Set Basic Slim. Then after tu..bulan 2 2014 Yuse pun join Shaklee. Kini masih dengan Shaklee. Masih ambil suplemen Shaklee. Masih aktif berShaklee.
Sepanjang berShaklee..banyak info yang Yuse dapat. Sebelum ni tak pernah peduli pun tentang zat yang penting utk badan Yuse, bedal je semua. Sekarang perlu PEDULI sebab persekitaran dan pemakanan kita sekarang tak semuanya selamat. Nasib baik SEDAR DIRI AWAL!!



AJAK SUAMI JOIN SEKALI.

Setiap kali lepas solat
Setiap kali sebelum tidur
Cakap dengan suami..
Yuse nak jual 20 ESP dan 20 Vita C Plus dan 2 Vivix bulan 9 ni ye sayang.
Dulu dia menentang dan tak berapa suka Yuse buat shaklee ni..sampai bergaduh dibuatnya. Kecewa jugak dulu, tapi Yuse buat jugak..buat dan buat..nampak hasil..dapat cash bonus setiap bulan..Yuse cerita kat dia apa yang Yuse dapat. Disebabkan nak kahwin, Yuse usaha kumpul duit dengan bisnes Shaklee..seee !!!
Sekarang alhamdulillah.. Suami beri sokongan.. Sebab dia dah nampak boleh kemana bisnes Shaklee ni dan dia korek korek sendiri siapa yang berjaya dalam Shaklee. Sejak dari itu...
* kalau nak order je..dia yang tolong order kan..
* kalau ajak ke HQ di Sunway pun dia suka..
* kalau ajak g kedai mamak update blog dan buat order pun sanggup duk mamak sampai 3-4 pagi..
* kalau Yuse tak dapat pos barang dia akan tolong pos kan..
* kalau pelanggan perlukan COD, dia sanggup luangkan masa..
* kalau Yuse terpaksa order dulu, dia izinkan dulukan duit dia..
* kalau ada shaklee buat event dia sanggup teman walaupun dia baru balik keje malam. Macam di NC 2016, die teman Yuse dalam dewan walaupun dia tidur..tapi time Yuse menangis dalam dewan, dia ada dibelakang Yuse.
Terima kasih sayang. Selain redha dan berkat emak dan emak mertua Yuse, emak emak shaklee Yuse..mereka juga pasangan Yuse.
Kami nekad nak berjaya dalam Shaklee sebab kami dah nampak peluang itu.
Jika anda perlukan KAMI untuk bimbing sihat bersama SHAKLEE, boleh hubungi kami.




NAK JOIN KAMI??


CARA DAFTAR SHAKLEE

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi dan cara yang betul untuk mendaftar Shaklee secara SAH !! Anda juga akan dapat "secret group shaklee" yang supportive dan dibimbing dari bawah untuk mulakan bisnes dan tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area: Sepang,  dan KLIA

Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts