LAGI MUDAH AMBIL SHAKLEE

Sekarang ni semuanya nak cepat..
Kalau lambat dah dikira ketinggalan..
Zaman serba moden lah katakan..sampai ada mesin lipat baju dan basuh pinggan..
Berbaloi ke?

Samalah macam Yuse..tak ada kose (kuasa) lah nak g menumbuk bawang putih sebiji sebiji ataupun nak ngap sebiji sebiji bawang putih. Dengan bau dan rasa bila tergigit..Kalau dicampur dengan masakan tu adalah...tapi bilangan khasiat dah tak sama dah...

Korang tahu tak?
1 biji garlic complex shaklee mengandungi 500mg ekstrak bawang putih tulen yang menyamai 1ulas bawang putih segar.
Garlic Complex Shaklee jugak ada ditambah dengan 2 ekstrak herba iaitu Rosemary dan Spearmint. Rajin ke korang nak cari dan tumbuk 2 herba ni? Baik korang g shopping ke g scroll fb tengok gosip ke kan...
.
 mengurangkan risiko strok
 mengurangkan risiko kanser
 antibakteria dan antivirus
 mengandungi banyak iodin
 membantu sistem pencernaan
 meningkatkan sistem imunisasi
 mengurangkan kolestrol dalam tubuh
Dan banyak lagi sebenarnya..
.
Bukan Garlic je,
1 biji Vitamin C = 500 mg = 7 biji buah sunquick. Larat nak makan?
1 biji ostematrix = 1 gelas susu tinggi kalsium = 80 biji badam. Larat nak kunyah?

.
Ini lah cerita di sebalik lesung batu. Nak guna malas, ada yang mudah pun malas. Nanti badan pun jadi malas..hehehe.
.
Mahukan khasiat lebih dengan produk Shaklee.
Hubungi Yuse ye.



CARA PEMBELIAN 


Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi tentang PRODUK PILIHAN yang TERBAIK ni. Anda juga akan dapat tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area:Sepang, KLIA
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts