LANDMARK STUDY YANG SEMUA PERLU TAHU .

LANDMARK STUDY YANG SEMUA PERLU TAHU .

Semalam tentang landmark study yang shaklee buat untuk beritahu kepada mereka di luar bahawa produk shaklee bukan sebarangan produk. Bukan produk yang dibuat di belakang rumah!!
Mr.Roger Barnett telah buat eksperimen dan nak tunjukkan bukti pada semua orang. Beliau dah beli syarikat Shaklee dan buat kajian ni dr saintis yang tip top bila ramai sangat yang berkata kata bagus sangat ke vitamin shaklee ni? Elok ke diambil??
Para saintis nilah yang usulkan kepada shaklee untuk jelaskan ujian keberkesanan dan keselamatan pengambilan suplemen secara menyeluruh bagi tempoh jangka masa yang panjang.
Kalau ada keputusan yang buruk, shaklee akan tetap siarkan dan tunjukkan. Banyak syarikat yang keluarkan produk tidak benarkan orang ketiga untuk jalankan kajian atas produk sebab ia boleh memberi impak kepada syarikat tersebut.
Jadi sebab itulah, kami SID SHAKKEE bukan sesuka hati nak cakap Shaklee ni produk berkesan sebab kami ada bukti yang dibuat dr shaklee jika ada yang argue tentang produk shaklee .Ini semua bukti.
Bukan tipu tipu atau tutup lubang.

Semuanya dikaji untuk lebih berkesan untuk lebih diyakini.
Bagi mereka yang pentingkan keberkesanan dan kualiti terbaik. Pasti mereka percaya dan yakin dengan landmark study.

Perbezaan kajian yang dibuat oleh orang ketiga BUKTI untuk mereka yang ambil shaklee, tidak ambil apa suplemen dan ambil suplemen lain selain shaklee..

Tak semua suplemen selamat tau !!

NAK JOIN KAMI??


CARA DAFTAR SHAKLEE

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi dan cara yang betul untuk mendaftar Shaklee secara SAH !! Anda juga akan dapat "secret group shaklee" yang supportive dan dibimbing dari bawah untuk mulakan bisnes dan tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area: Sepang,  dan KLIA
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts