MIGHTY 3 GEMS UNTUK ANDA !!

Nak kekal bertenaga semua orang nak kan? Tapi cara nak dapatkan tenaga yang kekal tu...kene tepuk tangan cakap " macam mana!! ".

Ada sebab kenapa 3 produk (MIGHTY 3 GEMS) Nak tahu lebih kenapa?? Kenelah klik MIGHTY 3 GEMS.
Shaklee ni dicadangkan diambil semasa berpuasa atau pada hari bukan puasa dan PERLU ada di sudut dapur rumah/office atau celah celah rak almari.
Yang dicadangkan tu pulak, sesuai untuk semua ahli keluarga dan semuanya. Tak pilih kasih ok..!
.
 sesuai diambil ketika sahur untuk kekalkan tenaga sepanjang masa
 sesuai untuk ibu mengandung dan menyusukan badan
 sangat digalakkan untuk mereka yang ada GASTRIK sebab ESP boleh beri rasa kenyang yang lama
 boleh diamalkan oleh sesiapa sahaja yang nak kekal sihat dan cergas
 PENYELAMAT untuk mereka yang terlewat bangun sahur / kurang kerajinan (malas) untuk memasak makanan sahur

Jadi, nasihat IM YOUR SHAKLEE DISTRIBUTOR !! Ambil suplemen ini dan seterusnya berpuasa dengan penuh BERTENAGA SEPANJANG HARI.





CARA PEMBELIAN ESP / MEALSHAKES / PERFORMANCE DRINK

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi tentang 3 PRODUK INI yang paling sesuai dan tepat dengan anda. Anda juga akan dapat tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area: Sepang dan KLIA
Pos ke Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts