MULTITASKING DALAM SHAKLEE

MULTITASKING !!!!

Macam mana nak handle semua??

Sekolah + shaklee + rumah + suami + anak??? Hehehe

Sebelum ni duduk di rumah, housewife sepenuhnya. Pagi setelkan rumah dulu, buat breakfast masak tghari, kemas rumah, basuh kain selang sehari atau dua hari. Kalau suami keje pagi..kalau keje malam pun sama jugak..kalau cuti, selalunya spend masa bersama..hargai bersama. Lepas tu akan hadaplah FB,IG DAN BLOG. Buat buffer siap2 waktu subuh..then sampailah malam akan follow up anak anak, follow up customer, kacau mak shaklee,siapkan task, post and sharing dan study info apa2 tentang penyakit dan suplemen shaklee.

Sekarang dah sekolah. Kadang kadang balik awal..kadang pukul 5 baru sampai rumah. Kat sekolah tak rasa penat bila sampai rumah..haaa..baru rasa. So, buat masa ni tengah nak biasakan dengan waktu sekolah. Yuse akan set buffer siap2 then kalo ada masa rehat di sekolah, Yuse akan selit sharing dn post di FB. Malam Yuse akan setelkan hal sekolah dan tidur awal.

Ada je waktu free di sekolah, Yuse akan follow up customer. Begitu juga di rumah. Tak spesifik sebab Yuse buat bila Yuse rasa selesa dan tak stress. Tapi kita seronok buat benda tu.




Ukhwah dalam bisnes.
Saya sayangkan semuanya.
Sepanjang 2 tahun bersama dalam shaklee..ikatan silaturrahim antara ahli ahli shaklee yang lain sangat kuat.
Walaupun kami tak pernah bersua muka, tak pernah berkenal secara rapat tapi dalam bisnes ni kami jadi macam adik beradik. Saling hormat menghormati, tolong menolong dan always saport dan bagi sokongan moral kalau ade je yang terkehel down.hehhee . Ada juga yang antara kami jumpa dan bergosip berbincang bersama untuk maju dalam bisnes kami.
Kalau pada Yuse bukan pada group ahli ahli shaklee under upline Yuse dan under Yuse sahaja, malah group under task task shaklee Yuse yang lain. Kami seperti dah kenal rapat. Alhamdulillah keluarga shaklee semakin hari semakin luas...semakin besar..
Semoga semuanya diberkati Allah. Amin.





NAK JOIN KAMI??


CARA DAFTAR SHAKLEE

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi dan cara yang betul untuk mendaftar Shaklee secara SAH !! Anda juga akan dapat "secret group shaklee" yang supportive dan dibimbing dari bawah untuk mulakan bisnes dan tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area: Sepang,  dan KLIA
Pos Seluruh Malaysia


0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts