PERASAAN KE SAN FRANCISCO !!!

Sekarang ni mesti mereka dah sampai..
Sekarang ni delegasi Shaklee berada di USA..
Apalah perasaan merekakan..
Itu yang pergi..
Kami yang tak pergi ni pun ada pelbagai perasaan..
Allahuakbar...
Perasaan seronok melihat mereka dari gambar yang dtunjukkan di whatsapp
Perasaan teringin nak pergi juga ke sana...yelah free kan semuanya..
Perasaan nak tahu macam mana mereka boleh ke sana..
Perasaan nk berjaya seperti mereka..
In shaa allah tahun 2018 delegasi Shaklee dari Malaysia, ada tersenarai nama Yuse..amin



NAK JOIN KAMI??


CARA DAFTAR SHAKLEE

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi dan cara yang betul untuk mendaftar Shaklee secara SAH !! Anda juga akan dapat "secret group shaklee" yang supportive dan dibimbing dari bawah untuk mulakan bisnes dan tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area: Sepang,  dan KLIA
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts