PERGI KELAS SHAKLEE DENGAN GUSI BENGKAK

1 March 2015
First class Shaklee yang Yuse pernah pergi di Ipoh. First time juga Yuse berjumpa dengan orang orang hebat dalam Shaklee. Kelas tu bagi talk tentang cara nak handle komunikasi dengan pelanggan, target untuk naik ke supervisor dan seterusnya dan beberapa tips tentang bisnes online. Dalam kelas ni menekankan bahawa Shaklee bukanlah dalam golongan MLM sebab kami tak perlu melabur dan kami tak perlu paksa dan cari orang bawahan. 😉
.
Pengalaman yang sangat best dan teruja. Balik je dari kelas ni, terus Yuse beranak anak sorang under Yuse. Katanya sebab nak makan sendiri sahaja dan nak rebut peluang harga ahli dan promosi setiap bulan. Wowww!!! Semangat pun kebabomm!!
.
p/s: waktu ni sebenarnya sedang menahan sakit gusi yang bengkak akibat pertindihan gigi atas dengan gigi bongsu yang malu malu nak keluar. Sakit ooo!!! Time ni bertahan dengan menelan vitamin c je sebelum jumpa dentist. 😆



NAK JOIN KAMI??


CARA DAFTAR SHAKLEE

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi dan cara yang betul untuk mendaftar Shaklee secara SAH !! Anda juga akan dapat "secret group shaklee" yang supportive dan dibimbing dari bawah untuk mulakan bisnes dan tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area: Sepang,  dan KLIA
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts