PERSIAPAN RAYA DARI KAMI !!!

Raya ni perlu ada kuih muih je ke?
Raya ni perlu ada lemang ketupat je ke?
Raya ni perlu ada rendang dan kuah kacang je ke?
Raya ni perlu ada baju dan langsir baru je ke?
Raya ni perlu ada perabot baru je ke?
Raya ni perlu ada "bini" baru ke? Eh !!! hahhaha..

Persiapan raya korang macam mana? Ada apa je?

  • dari segi kesihatan dan tenaga, Yuse akan pastikan Yuse dengan suami akan jaga kesihatan sebaik yg boleh sebab nanti kami akan lalui perjalanan balik kampung yang agak jauh juga. Jadi, nak beraya kalau badan dah tak sihat tak best jugak kan? So, kami memang dah get ready sentiasa ambil Sr Vita C Plus sebagai bala tentera sistem imun badan kami dan B Complex nak elak stress layan jem raya nanti.

  • semasa dah raya nanti, mesti lah nak makan macam macam kan..jadi kami memang dah sepakat nak makan tapi berpada pada. Untuk elak dapat effect terlebih makan, untuk elak badan jadi lelah dengan makanan, jadi kami dah bawa siap siap Set detoks raya kami. Mestilah kesukaan kami Herblax, Alfalfa dan Lecithin. Kami tak nak lemak melekat lama lama dalam badan. Nanti nak naik tangga rumah..erkk!!!\

  • Jadi, dalam persiapan kami, ada bajet kami. Vitamin yang kami bawa balik beraya ni pun dari bonus Shaklee bulan lepas. Bulan Julai ni pun kami dapat duit raya jugak, hasil dari beli vitamin ini jugak. Ia macam roda berpusing-pusing..
Buat masa ini, inilah bajet kami..inilah duit terlebih kami. Yelah, kami baru nak mula hidup berdua.. In shaa Allah, raya tahun depan bertiga berempat.. doakan ye.. Amin.
.
Buat masa ni, inilah persiapan simple raya kami.#kamitakkayatapikamibahagia wahhh !!!.
.
Terima kasih baca sampai habis.
PESANAN RAYA DARI YUSE: 
Yuse doakan persiapan raya korang semua berjalan dengan lancarnya. Pada yang nak bersiap siap balik kampung dah, semoga selamat sampai ke destinasi korang, pandulah berhati hati.Amin
Kalau nak order suplemen Shaklee , tanya je Yuse k..


NAK JOIN KAMI??


CARA DAFTAR SHAKLEE

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi dan cara yang betul untuk mendaftar Shaklee secara SAH !! Anda juga akan dapat "secret group shaklee" yang supportive dan dibimbing dari bawah untuk mulakan bisnes dan tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area: Sepang,  dan KLIA
Pos Seluruh Malaysia


0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts