PRODUK DALAM BEG TANGAN

Ketahanan beg sangat penting. Tu sebab suka beg yang boleh sumbat semuanya. Tips nya carilah beg boleh dan selesa disumbat semua benda yang penting. Kalau ada part by part pada beg tu lagilah bagus. Ini antara 3 benda yang FAMOUS ada dalambeg tangan Yuse, kemana sahaja pasti dibawa. Kalau tak bawa rasa macam tak lengkap beg tangan tu.

Tapi yang penting 3 benda ni.
 beg duit
 Cream Herbal Blend (Multitasking)
 Sr Vita C Plus (selalu letak dalam pillbox)
.
Pergi mana mana benda ni mesti ada. Senang kalau tetiba gatal gatal, sengal sengal, sebu sebu perut , nyamuk gigit, kulit dan tapak kaki kering just sapu je..nak lumur satu badan pun boleh.

Tetiba pulak kene serangan selesema dan time tu kene terdedah pulak dengan persekitaran luar yang berisiko dengan radikal bebas tinggi, ngap terus 3 biji Vitamin C ni. Ok, berjalan lah dengan riang dan bertenaga. Vitamin C juga bagi tenaga tau !!
.
Air kosong memang always bawa.
Inilah vitamin handbag Yuse.
Kalau raya nanti kene tambah lagi..WAJIB lah ALFALFA + LECITHIN.


CARA PEMBELIAN 

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi tentang PRODUK PILIHAN  yang TERBAIK ni. Anda juga akan dapat tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area:Sepang, KLIA
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts