4 SEBAB ESP BERBEZA DENGAN SOYA LAIN

1 Julai 2016.
Saja je letak tarikh..
Pada yang sambut ulang tahun kelahiran " Happy Birthday "
Pada yang sambut anniversary " Selamat Ulang Tahun Perkahwinan yang ke _ _ (letak nombor sendiri)"
.
Kalau sambut ulang tahun je, mesti ada yang nak kaitkan dengan baling tepung. Eh !!! Ini bukan tepung tau.. Ini ESP..Nama panjangnya Energizing Soy Protein, Shaklee bagi nama. Protein soya BUKAN air soya. !!
.
Ok, yang itu set induksi je ( macam buat Lesson Plan pulak). Yuse share dulu 4/11 tentang #ESP ye..
.
  • ESP dihasilkan menggunakan protein soya yang tidak diubahsuai genetiknya iaitu #NONGMO . Ini disahkan melalui Identify Preservation Progame (IPP). Program ni nak pastikan soya dari Shaklee dipantau dengan ketat dan dikawal sejak dari mula ditanam, dituai dan sehinggalah diproses ( tiada perubahan genetik).

  • ESP telah mengugguli pasaran makanan tambahan selama 54 tahun !!! Umur Yuse pn baru 28 tahun 😱. Kalau dah lama di pasaran, #ESP ni selamat dan berkesan lah kan. Kalau tak selamat dan tak berkesan, tak kanlah lama sangat bertahan.

  • ESP ni tak ada kandungan yang boleh akibatkan #kolestrol, tidak juga mengandungi #asidurik (sesuai diambil oleh pesakit gout), ia rendah lemak dan mudah diserap oleh tubuh badan manusia.

  • ESP ni mengandungi 50% kandungan #KALSIUM . Sebab tambahan sedikit kalsium dalam ESP boleh meneutralkan kembali asid phytic di dalam soya. (* asid phytic yang tinggi menghalang penyerapan zat dan mineral seperti kalsium, magnesium, zinc semasa pencernaan usus)
.
Sedikit perkongsian drpd Yuse tentang #ESP yang rata ratanya takut dengan serbuk #ESP ni. Hope lepas ni ada yang dah berani nak mencuba.
Pesanan hari raya daripada Yuse.
ESP sangat membantu untuk diet/ jaga kawalan pemakanan anda semasa raya. Ceewaaahhh !!!
Terima kasih sebab sudi baca sampai habis. Kalau nak #ESP, hubungi nombor yang tertera ye.




CARA PEMBELIAN ESP

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi tentang ESP  yang TERBAIK ni. Anda juga akan dapat tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area:Sepang, KLIA
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts