RANCANG KEWANGAN

Dah yang ke 58..
Hope dah naik sekolah, nombor seterusnya masih boleh dibuat lagi dengan perancangan yang betul..
Untuk bulan ni, perancangan untuk bisnes macam yang lepas lepas tapi ada perubahan ikut kesesuaian. Untuk bulan kesayangan ni..
 niat.. Sahaja aku sharing dan berniaga di FB, IG dan BLOG kerana nak bantu masalah kesihatan orang diluar sana dengan suplemen Shaklee yang sihat kerana Allah Taala.
 aturkan dan ikut jadual. Nanti waktu siang Yuse akan banyak masa di sekolah, so Yuse akan siapkan semua task dan kerja bisnes pd waktu malam. Set buffer siap siap untuk sharing.
 akan lebih istiqomah dengan pelanggan PERTAMA Yuse. Sebab Dia lah yang memberi rezeki dalam apa jua keadaan yang kita tak jangka itu rezeki kita .
 Yuse akan usaha capai TARGET Yuse nak bantu orang di luar sana dengan suplemen Shaklee.
 MOTIVASI diri dengan berRCA setiap hari. Cakap baik baik pasti yang datang pun baik baik.
 dengan adanya PA, segala rekod order customer,payment customer dan kewangan bisnes diuruskan olehnya. Marketing dan sale Yuse yang uruskan. Terima kasih sayang!!



NAK JOIN KAMI??


CARA DAFTAR SHAKLEE

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi dan cara yang betul untuk mendaftar Shaklee secara SAH !! Anda juga akan dapat "secret group shaklee" yang supportive dan dibimbing dari bawah untuk mulakan bisnes dan tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area: Sepang,  dan KLIA
Pos Seluruh Malaysia 

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts