SHAKLEE UBAH HIDUP SAYA

Nak tahu tentang perubahan hidup saya bersama Shaklee..
Dari segi kesihatan, Alhamdulillah..masalah kesihatan seperti sistem imun badan yang lemah dengan radikal bebas seperti serangan demam boleh dikatakan kerap terjadi, serangan sakit tekak dan ulser mulut yang berulang ulang, masalah resdung yg kritikal sehingga ke mata yang berair dan mulut berbau..Yuse juga dapat membantu meningkatkan kesihatan keluarga Yuse seperti arwah abah yang alami masalah kencing manis, masalah kolestrol pada emak, masalah tenaga pada abah mertua dan masalah berhenti merokok pada suami..

Yuse juga berjaya menurunkan berat badan Yuse, dan sekarang masih maintain dan mahu jalankan misi dengan Set Detoks Raya..
Kini, perubahan positif setelah 2 tahun lebih bersama Shaklee membantu Yuse dan keluarga untuk sihat dan lebih sihat.
Dari segi punca rezeki,
Alhamdulillah..dengan mencari rezeki dengan Shaklee ada beberapa perkara yang mengubah kehidupan hidup Yuse. Yuse dapat kumpul duit bonus Shaklee + gaji hampir 3k untuk persediaan majlis kahwin Yuse. Waktu tu nak kahwin, so itulah push factor Yuse. Dan sekarang, Yuse masih lagi terus mencari rezeki dengan Shaklee dengan mengumpul duit bonus setiap bulan untuk backup perbelanjaan bulanan bersama, duit poket untuk Yuse, untuk beli stok suplemen Yuse dan banyak lagi..

Dan sekarang semua dah tahu Yuse jual Shaklee dan bila jumpa dan kawan kawan lama tegur, mereka akan panggil Yuse "tokey Shaklee".
NAK JOIN KAMI??


CARA DAFTAR SHAKLEE

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi dan cara yang betul untuk mendaftar Shaklee secara SAH !! Anda juga akan dapat "secret group shaklee" yang supportive dan dibimbing dari bawah untuk mulakan bisnes dan tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area: Sepang,  dan KLIA
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts