SOHO SAYA !!!

CABARAN BISNES DARI RUMAH 

Gambar SOHO
Sempena #tsunamishaklee saya akan kongsi sedikit intisari kehidupan saya berbisnes dari rumah dgn kawan2 di FB saya. Hari ni saya nak kongsi gambar SOHO saya.
SOHO Yuse biasa biasa je. Bersyukur dengan apa yang ada 😂.
Kalau perasan ada 2 part kat situ..
 part belah kanan yang ada PC tu tempat suami buat kerja dia, tempat dia main game dan tempat kami discuss dan plan bisness kami.
 part belah kiri tu lah tempat tokey Shaklee buat order by online di Shaklee2u, by call, tulis order dn target, update fb, ig dan blog, reply wasap customer dan discuss dengan team Starlight.
 part yang tengah tu bantal untuk kami tegakkan pinggang dan berehat.
 jika ada rezeki lebih, nak beli rak untuk Yuse letak vitamin vitamin Shaklee Yuse. Sekarang just letak di dalam raga dan kotak Shaklee.


Tunggu ade rumah sendiri, nk realisasi kn SOHO idaman..
Mesti warna PURPLE !!!
Macam gambar bawah ni..tapi ni dr google jerrr...



Bila dah ada SOHO kenelah ada TO DO LIST pulak..
Kadang kadang buat semua..
Kadang kadang ada yang tertinggal..
Tapi bila nak siap semua..kenelah buat TO DO LIST.
Kalau tak mesti fikir panjang, apa lagilah yang tak buat hari ni..ish ish ish..
So, Yuse akan buat TO DO LIST untuk apa yang Yuse nak buat hari tu..sebab kadang kadang Yuse ni lupa..kah kah kah..


Tempat untuk LIST TO DO..
Order list pun tampal kt sini..
Kalau tak tampal kt sini..tu maksudnya ada kt SOHO dalam buku..
Sebab selalu lepak kt depan, depan PC dan laptop..
Bukan tu je, bil bil yg belum di bayar pun tampal jugak..
Pesanan untuk tersayang pun disini.kah kah kah..
Tulis doa dalam kertas pun di sini.
Tapi ada yang tak ada dalam gambar ni kan??
Bil dah bayar simpan dalam kotak.
Tulis doa dalam kertas Yuse letak di dalam sejadah.


NAK JOIN KAMI??


CARA DAFTAR SHAKLEE

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi dan cara yang betul untuk mendaftar Shaklee secara SAH !! Anda juga akan dapat "secret group shaklee" yang supportive dan dibimbing dari bawah untuk mulakan bisnes dan tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area: Sepang,  dan KLIA
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts