SUKA MERDEKA SALE !!!

Kenapa saya makan ini??
Saya suka makan Sustained Release Vita C !!! Saya lihat kulit saya makin terjaga daripada kusam, terjaga daripada cahaya matahari dan sinaran UV, kurang dan hampir tiada jerawat, badan pun kuat lawan demam, saya tak kene ulser dan sakit tekak lagi dan gusi saya tidak berdarah lagi.
Saya suka makan Vita E Complex !! Saya lihat parut pada muka saya makin pudar, liang pori semakin mengecil, kulit semakin lembap dan makin romantik.
Saya suka makan dua produk sebab saya makin SIHAT dan COMEL!!
Sebab saya comel!! Saya nak buat MERDEKA SALE untuk produk ini.
Hari ni sehingga 31 Ogos 2016.Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan ke 59.
Alhamdulillah..
Kebetulan 31 Ogos 2016 ni hari closing..kihkihkih..
Malaysia dah merdeka. Untuk Yuse masih belum merdeka selagi belum penutup 31 Ogos hari ni. Kene kejar dan berlari selagi boleh. Mujurlah hari ni cuti, jadi boleh lah manja manja dengan anak anak shaklee dan lentok lentok dengan mama shaklee Yuse. Harap dia ada line lah. 😂
Yuse ada buat MERDEKA SALE tau!!
Lepas sambut hari merdeka tu, rebut rebutlah peluang ni ye.CARA PEMBELIAN 


Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi tentang PRODUK PILIHAN yang TERBAIK ni. Anda juga akan dapat tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area:Sepang, KLIA
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts