Tempat menarik dari Shaklee Untuk Kami.

Bila di tanya tempat apa nak pergi...

GUNDAM STATUE & GUNDAM FRONT TOKYO

Itulah nama tempat yang Yuse dan suami nak pergi. Sebelum ni sembang sembang dengan suami, sesaja cakap nanti kita pergi Jepun nak? Lepas tu trus dapat idea nak pergi sini. Menarik!!

Jepun. Sebuah negara matahari terbit yang pernah digeruni pada satu masa dahulu. Selepas pengeboman di Hiroshima dan Nagasaki, Jepun telah mula berubah. Kini, Jepun merupakan salah sebuah di antara negara yang termaju di dunia.

Kenapa tertarik ke Jepun?
Sebenarnya suami Yuse seorang peminat anime. Semenjak berkawan 10 tahun dan dah kahwin pun Yuse pun terjebak sekali dengan anime. So, sebab ANIME lah keinginan nak ke ODAIBA. Anime yang jadi pilihan suami dbz,slam dunk,gundam,kamen rider dll. Disebabkan di Odaiba, Jepun ada Gundam yang berskala 1:1, itu yang tempat ini menjadi pilihan.

Of course lah nak Yuse dengan suami nak bawa family Yuse dan family mertua. Selain nak melawat dengan mata sendiri Gundam ni, dapatlah sekali menikmati keindahan Jepun di Gunung Fuji dan Tasik Toya. Kenapa Yuse bawa 2 family? Sebab family Yuse dan family mertua adalah pendorong kedua Shaklee selepas suami Yuse.

Fikir tentang perbelanjaan, Yuse dengan suami buat anggaran kira kira RM 5000 seorang termasuk tiket. Mungkin lebih dan mungkin kurang. Kalau dapat tiket FREE dari Shaklee pasti melompat keriangan.!! Tapi Yuse dengan suami akan simpan half dari bonus Shaklee untuk tabung kami ke sana.

Kalau ikutkan hati nak pergi BESOK!! Hahhaa..
Tapi kami perlukan usaha lebih lagi untuk capai target kami. Target kami dalam Shaklee. Jadi tahun 2018 target kami ke Odaiba, Japan. Semoga kami semua dipanjangkan usia dan murah rezeki.Amin.

GUNDAM tunggu kami nak posing posing ye!!
Nak join kami ber Shaklee sama sama?
Mudah je..

CARA DAFTAR SHAKLEE

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi dan cara yang betul untuk mendaftar Shaklee secara SAH !! Anda juga akan dapat "secret group shaklee" yang supportive dan dibimbing dari bawah untuk mulakan bisnes dan tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.


Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area: Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts