TIPS BERSERI DAN SIHAT DI HARI RAYA

Nak raya mesti nak cantik, nak sihat, nak ceria , nak duit raya !!! Hahhahaa..

Kalau sakit dihari raya tak bestlah pulak kan..orang datang beraya kita terbaring di bilik..depan tv..nak pergi beraya pun tak larat..
.
Sebab apa?? Salah satu sebabnya imun badan tak kuat, bila dah sakit, muka pun tak ceria, badan pun tak ada tenaga, mood pun jadi swing, raya pun jadi tak best..!!
.
Raya ni kita jumpa ramai orang, so zaman yang radikal bebas berkeliaran ni kalau sistem imun badan tak kuat, habislah kene serang..memang tak kene serang time tu...maybe kena waktu malam sebelum nak tidur, esok bila bangun pagi badan jadi tak sedap nak demam, tekak rasa perit dan sakit, hidung tersumbat selesema, batuk, badan gatal alergik...dan macam macam lah..
.
Jadi nak kalau raya ni nak cantik, sihat, ceria dan bermakna..jom kita kuatkan sistem imun badan kita !!! Tak perlu semua tapi perlu ada antaranya :
.

NUTRIFERON, VIVIX, SR VITA C PLUS.

 membantu dalam meningkatkn sistem imun badan. So, kita dapat elaklah demam, selesema, batuk, sakit tekak, ulser dan penyakit raya yang lain...
Kiranya 3 ni macam askar dari dalam bantu nk lawan radikal bebas datang menyerang badan (elak dari virus penyakit).
 bagi badan rasa lebih bertenaga. Jadi kalau nak raya sakan sangat, sesuai sangatlah ambil.
 nampak lebih cantik berseri sebab aura sihat dari dalam menonjol keluar. Kulit cantik, halus, lembap dan jerawat pun lari.
 bagus nak hilangkan toksin badan dari makanan yg kita makan.

HERBAL BLEND MULTITASKING CREAM


 krim pelbagai guna yang perlu ada dan dibawa kemana sahaja sepanjang beraya.
 bagus kalau ada gatal gatal tu, kulit melecur terkena minyak panas didapur, manjakan kulit kaki dan tapak tangan, anak kecik kene cium sampai merah merah muka (ekzema), sakit perut dan lebam kene tepuk tampor dan lembutkan jari jemari sebab nak salam raya. Eloklah sangat cream ni. Multitasking kan..

CHIFFON SHAWL RAYA


 hehehe...yg ini siapa yg beli Chiffon Shawl bYuliana Wahitit dari Yuse, mesti lagi cantik dan comel. Sebab tak stress pagi raya nak setting pelbagai gaya nanti. Senang bentuk, labuh tutup aurat, tak jarang dan terletak je. Bila tak stress baru ceria je muka tu tak masam..heheh
.
Pesanan raya dari Yuse. Barulah raya lebih bermakna dan pilihan ini sangat sesuai untuk semua seisi keluarga.
Raya nak Shaklee?? 
Hubungi Yuse k....



CARA PEMBELIAN 

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi tentang PRODUK PILIHAN yang TERBAIK ni. Anda juga akan dapat tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area:Sepang, KLIA
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts