TIPS KUNJUNG DAN ANJUR RUMAH TERBUKA

Tips untuk MEREKA yang mahu TAHAN TAHAN MAKAN.
.

Yuse nak tekankan pada tentang KURANG KALORI AIR.
.

Perkara biasa bila kita jengah muka di rumah terbuka, yang selalu kita nampak ialah rendang, lemang, sate dan bermacam lagi makanan yang lazat serta menyelerakan. OF COURSE lah semua kalori tinggi kan??
.
Apa kata kita terfikir waktu tu dan jaga tips pemakanan kita dengan mengambil dulu air minuman dan minum dulu. Kalau boleh jangan selalu ambil air manis ye..
.
Bukan sahaja boleh kontrol kita ambil kalori yang banyak, ia juga bantu kita cepat kenyang dan makan pun sedikit sahaja.
.
 Yuse cadangkan, tuan rumah terbuka menyediakan air PERFORMANCE DRINK PERISA OREN DARI SHAKLEE. Sebab ia sangat membantu stabilkan bendalir dalam badan tetamu daripada terhidrat sebab banyak rumah terbuka dan perjalanan yang agak jauh tetamu nak datang. Nak pergi rumah terbuka yang lain pun rasa bersemangat dan bertenaga. 
.
Nak pesan Performance Drink untuk juadah air di RUMAH TERBUKA??



CARA PEMBELIAN 

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi tentang PRODUK PILIHAN yang TERBAIK ni. Anda juga akan dapat tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area:Sepang, KLIA
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts