TIPS MENCUCI BAJU DAN KASUT SEKOLAH ANAK

Pulang dari kampung..
Dengan penat dan lelah..esok anak nak kembali ke sekolah..tengok kasut anak hitam, berlapuk kotor...lagilah lelah dan penat tengoknya..terus tak ada mood.
.
Mana para ibu yang ada stok Basic H2 di rumah tu..boleh lah guna tips bersihkan kasut anak tanpa perlu menyental teruk. Mana yang tak ada stok, boleh lah grab sebotol sekarang.
.
 rendam kasut anak dengan campuran basic h2 bersama air
 biarkan direndam dalam sejam..bergantung pada tahap kekotoran kasut
 mana bahagian yang perlu disental tu, boleh lah sental celah celah yang kotor tu..
 tengok kekeruhan air. Pasti keruh..
 lepas tu bila dah nampak bersih, bolehlah dibilas kasut itu dengan air biasa
 kemudian bolehlah dijemur.
 pastikan anda rasa tangan anda, mesti lembut dan tangan tak rasa pedih.
.
Ia selamat digunakan untuk satu rumah. Anak nak basuh kasut sendiri pun dah boleh diharapkan..sebab ia selamat.




CARA PEMBELIAN BASIC H2


Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi tentang BASIC H2  yang TERBAIK ni. Anda juga akan dapat tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area:Sepang, KLIA
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts