TIPS MENIKMATI HIDANGAN RAYA TANPA RISAU BERAT NAIK

Take noted 
Sel sel lemak dalam badan kita boleh BERTAMBAH DARI SUDUT BILANGAN DAN SAIZ.
.
Jadi bila kita makan, makan dan makan lagi..makan macam tak pernah kenyang, kita sebenarnya sedang tambah bilangan sel lemak dan besarkan saiznya.. SERIAU JE KAN !!
.
Sebab tulah sangat mencabar untuk kurus sebab kene fight dan fight untuk kecilkan saiz saiz lemak yang ada TAPI BILANGAN YANG SUDAH BERTAMBAH TIDAK AKAN BERKURANG YE !!
.

Nak ubah benda yang anda rasa selesa ni, kenelah berjuang bersungguh sungguh.
Berjuang dengan SET DETOKS RAYA.
Ayuh, kita berjuang KECILKAN SAIZ LEMAK DAN SINGKIRKANNYA PERLAHAN LAHAN. Ia lebih selamat.
Set detox raya yang ada lecithin, herb lax & alfalfa
1. Herb Lax
Herb Lax mengandungui daun senna yag berfungsi untuk mengelakkan sembelit kerana sangat bagus untuk kesihatan usus dan lancarkan sistem pencernaan. Semasa Detox Program, usus yang sesak dengan toksin dan bahan lain yang menyekat pergerakan usus akan cuba disingkirkan.
2. Alfalfa
Daun Alfalfa tinggi nutrien kerana akarnya yang panjang dan dalam, dapat menyerap pelbagai mineral. Alfalfa membantu melawan keasidan ( asid ) yang terjadi akibat toksin yang berlebihan dalam badan dan turut membantu menurunkan berat badan.
3. Lecithin
Lecithin berfungsi untuk memecahkan lemak-lemak.Lecitin dinamakan "pengemulsi semulajadi" kerana ia mempunyai kesan melekat kat lemak, dalam perkataan ringkasnya,ia menyebabkan lemak tu terapung kat dalam darah dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membrane.Lecitin tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan.
Order sekarang jangan tunggu berat dah naik baru sibuk nak cari itu ini..



CARA PEMBELIAN SET DETOX RAYA

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi tentang SET DETOX RAYA yang PASTINYA MEMBANTU KECILKAN SAIZ LEMAK DAN SINGKIRKANNYA PERLAHAN LAHAN. Anda juga akan dapat tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.


Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area: Sepang dan KLIA
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts