TIPS MULA BISNES

Tips dari Yuse !!!
Tips apa??
Tips berbisnes...
1: nak jual apa dan modalnya?? Mestilah Yuse jual suplemen dari shaklee. Setia bersama. Yg ini tiada modal tapi dapat semula pulangan pada Yuse cash bonus.
2: guna apa nak jual?? Yuse guna media sosial FB, IG dan BLOG. Mestilah Yuse perlukan data internet pada smartphone Yuse. Yuse sharing kebaikan dan aktiviti Yuse bersama shaklee.
3: sediakan stok?? Shaklee senang je, just klik klik shaklee2u dan barang sampai pada customer. Adakalanya Yuse sendiri ke hq untuk beli stok atau ambil dari upline.
4: nak ada akaun? Mestilah. Yuse sediakan akaun khas untuk pembayaran dan Yuse asingkan hasil modal dan untung.
5: schedule?? Tak selalu hadap handphone 24 jam, so nak teruskan sharing, Yuse gunakan buffer untuk sharing Yuse always ON.
6: happy hour?? Yuse akan buat happy hour ni pada awal bulan, pertengahan bulan dan hujung bulan. Best tau!! Sebab ada mystery gift!!
7: selalulah bersedekah. Bersedekahlah walaupun RM1. Dengan pelanggan Yuse pun Yuse boleh bersedekah.
8: servis baik ke? Beri servis terbaik..kalau servis kita terbaik, pasti customer suka dan akan cari kita lagi.
Semuanya bermula dari kita !!
Shaklee Distributor
NAK JOIN KAMI??


CARA DAFTAR SHAKLEE

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi dan cara yang betul untuk mendaftar Shaklee secara SAH !! Anda juga akan dapat "secret group shaklee" yang supportive dan dibimbing dari bawah untuk mulakan bisnes dan tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area: Sepang,  dan KLIA
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts