TIPS URUS BISNES TAPI SIBUK !!!

Buat itu.
Buat ini.
Buat itu ini.
Ada orang kerjanya senang je.
Ada orang macam macam kerja dia buat.
Macam Yuse, sejak bershaklee ni dah tahu dah..time ni buat apa..time tu perlu buat apa. Hari BZ akan datang beberapa minggu dari sekarang...!!!
Kalau nak update status di fb Yuse akan set up dengan buffer awal pagi tu sebelum subuh. Dari pagi smp ke malam, so tak adalah nak hadap hndphone sangat kan..kepala boleh pening mata boleh berpinar ooo..
Kalau nak order suplemen shaklee Yuse just klik.klik kat shaklee2u je...setel order setel payment..gdex yg tolong hantarkan. Kadang kadang order dengan upline. Pssssttt pssstt kat wasap, hantar detail buat payment, setel.
Lepas tu, buat list to do, setelkan apa yg belum dibuat. Kemas rumah dan masak. Nanti dah masuk sekolah..lagilah..huhuhu
So, tips yang semua orang boleh buat is PANDAI.URUS MASA. Hanya diri sendiri je tahu masa yang dia ada. Semua ada 24 jam!!




NAK JOIN KAMI??


CARA DAFTAR SHAKLEE

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi dan cara yang betul untuk mendaftar Shaklee secara SAH !! Anda juga akan dapat "secret group shaklee" yang supportive dan dibimbing dari bawah untuk mulakan bisnes dan tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area: Sepang,  dan KLIA
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts