TRAGIS ANAK SHAKLEE

Kisah anak shaklee yang tragis.

Jangan nangis lagi sebab kami pernah nangis sama sama gelak sama sama share masalah sama sama. Suami je tak sama. 😝

Azureen Nur Ain Khairee anak pertama shaklee Yuse. Macam biskut chipsmore. Kejap ada..kejap tak ada..kejap ada balik. Tapi semangat dia sentiasa ada sebab dia luaskan kuasa shaklee dia ikut bawah tanah. Hehhehe. Satu kampung jiran mak mak dia semua tahu dia jual Shaklee. Dia selalu mengadu dapat customer minta diskaun, minta beli dengan harga ahli, minta free postage, kenapa kat farmasi murah dan tak sama dengan harga dia da banyak lagi. Semangat Reen ni kuat!! Kalau orang kondem tentang Shaklee, dia argue pertahankan semula. Kadang kadang kami sebak dan menangis tepi bucu katil sebab ada masa kami sama sama down, dan sekarang dia dah naik naik dan naik. UV die tertinggi sekarang ni. Sentiasa UV dia yang mendahului.Alhamdulillah..

Kami sama sama memerlukan dan Reen sangat memahami. Kalau Yuse ada masalah, dia nak juga Yuse share dengan dia dan kalau dia ada masalah dan stress dia akan cari Yuse. Dan kami akan dating malam guna teknologi canggih ni je. Hehhe..

Yuse doakan semoga Reen terus kuat semangat dan konsisten. Reen ni pengedar Shaklee Sabak Bernam. Orang orang sana nak shaklee, cepat cepat cari dia tau




NAK JOIN KAMI??


CARA DAFTAR SHAKLEE

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi dan cara yang betul untuk mendaftar Shaklee secara SAH !! Anda juga akan dapat "secret group shaklee" yang supportive dan dibimbing dari bawah untuk mulakan bisnes dan tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area: Sepang,  dan KLIA
Pos Seluruh Malaysia


0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts